• SCHAATSLESSEN

  Voorbeeld

  Schaatslessen Noren

  Schaatslessen bij Duosport. Voor schaatsles voor volwassen en voor kinderen kunt u terecht bij onze partner Duosport. De inschrijving is weer geopend!

  Er zijn intensief cursussen in de vakanties, korte cursussen vanaf 9 weken, schaatslessen voor een heel seizoen en privélessen. De lessen zijn op verschillende niveaus. Voor bedrijven en uitjes zijn er clinics mogelijk. Voor meer informatie over de diverse cursussen zie www.duosport.nl/breda

  De lessen zijn begonnen en je kunt nog mee doen! Met een schaatscursus heb je wekelijks op een vast tijdstip les hebt in een voor jou passende groep.

  Kijk rustig verder op de site van Duosport om een indruk te krijgen van alle lessen die we aanbieden voor kinderen en volwassenen.

  Je kunt je dan onmiddellijk online inschrijven en zien of er nog plaats is op het door jou gewenste tijdstip. Heb je nog vragen of wil je specifieke informatie over privé-lessen, kinderfeestjes of bedrijfsactiviteiten dan kun je ons altijd mailen op: info@duosport.nl of tussen 10:00 en 14:00 bellen op 0900-Duosport (386 77 67).

  Tot op het ijs!

  Kunstrijden

  (Kunst) Schaatslessen Schaatsschool Breda JollyIceSports

  Voor (kunst) schaatslessen voor kids & volwassenen kun je terecht bij Schaatsschool Breda Jollyicesports

  Kunstijsbaan Breda is al 17 jaar de thuisbasis voor onze schaatsers, waar een actief en gemotiveerd coaches team klaarstaat om je de kunstschaats kneepjes aan te leren.

  We hebben een groot lesaanbod voor kids, teens, adults op verschillende niveaus: beginners, gevorderd, recreatief,- of wedstrijd topsport begeleiding.

  Lesaanbod

  Skate & Go lessen (zonder lidmaatschap): Proefles, Cursus Learn2Skate vanaf 8 lessen, Speedy Cursus 3 lessen, Privé lessen

  FunSkate clublessen (lidmaatschap): kunstschaats groepslessen, Privé lessen, recreatieve- of topsport wedstrijd, Workshops, Skating camps. Meerdere lessen per week mogelijk.

  Daarnaast bieden wij ism Kunstijsbaan Breda KidsIceParty, Schoolschaatsen of bedrijfsactiviteiten.

  Waarom is dit iets voor jou?
  Omdat wij je kunnen leren en laten zien hoe leuk (kunst) schaatsen is op een veilige, verantwoorde, maar vooral plezierige manier. Omdat iedereen leert fietsen, zwemmen en schaatsen. Omdat kunstschaatsen fun is.. Laat je besmetten met het kunstschaatsvirus. Kijk eens op onze site www.jollyicesports.info om te zien of er iets tussenstaat voor jou, je kunt je online inschrijven voor een van onze activiteiten.

  Voor vragen of andere informatie kun je ons mailen op: jollyicesports@home.nl of bel op 06-34659001.

  IJshockey de snelste teamsport ter wereld

  IJshockey is niet alleen de mooiste sport, maar ook de snelste teamsport van de wereld.
  Het doel van het spel is om te proberen de puck zo snel mogelijk in de goal van de tegenstander te krijgen. Dat gaat niet vanzelf. Kinderen leren, door een combinatie van samenwerken, kracht, snelheid en behendigheid met het hoofd en het lichaam, hoe zij een wedstrijd moeten winnen.

  Niet ten koste van alles, maar trainers leren de kinderen de juiste balans te vinden tussen teamgeest, (zelf-) discipline, tact en sportiviteit en de persoonlijke competitiedrang, kracht, inzicht in het spel en behendigheid. Niet voor niets draagt deze sport bij aan een positieve karaktervorming van het kind.

  IJshockeyschool

  Speciaal voor kinderen in de leeftijd tussen 4 en 12 jaar, die graag willen kennismaken met deze sport heeft IJshockeyclub Yeti’s een eigen ijshockeyschool. Aan de hand van een uitgekiend lesprogramma, worden de eerste beginselen van het ijshockey bijgebracht.

  Voor meer informatie en aanmeldingen van een proefles gaat u naar de website van de Yeti's [link naar http://www.ijshockeyclub-yetis.nl/

  Veel plezier en tot ziens op Kunstijsbaan Breda!