• GROEPEN SCHAATSEN

  Voorbeeld

  GROEPEN SCHAATSEN

  IJs-arrangementen

  Leuk om met vrienden, familie of collega's te ondernemen! Zowel op de Kunstijsbaan als in het Leisurecentrum (Avontura en Krazy Kangaroo) bieden wij leuke arrangementen voor een sportief en gezellig dagje uit. Een greep uit onze mogelijkheden:

  Kunstschaatsen of Norenrijden

  Een uur actief bezig zijn en ook nog iets leren? Dan is de schaatsclinic iets voor jullie groep! Een instructeur van Duosport (Norenrijden) of van JollyIceSports (kunstrijden) neemt jouw gasten mee het ijs op om technieken aan te leren en/of te verbeteren. Na het recreatieve schaatsen kunnen jouw medewerkers gezellig borrelen in het gezellige schaatsrestaurant.

  Curling arrangement

  Curling is laagdrempelig dus iedereen kan meedoen. Bovendien hoef je voor deze sport niet te kunnen schaatsen. Je speelt curling op de 30x60 ijsvloer en krijgt een uur les van een ervaren instructeur. Daarna kun je uiteraard nog heerlijk schaatsen! Meer weten over de curling arrangementen ga naar: https://optisport.nl/locaties/schaatsbaanbreda/bedrijfsuitjes 

  Complete sportdagen

  De ligging van de Kunstijsbaan naast het Leisurecentrum maakt dat er leuke combinaties voor sportdagen gemaakt kunnen worden. Voor bedrijven kunnen wij een complete sportdag op maat maken. Wat dacht je van een combinatie van trampoline springen, volleybal, squash, zwemmen en schaatsen? Met meerdere Optisport accommodaties op dezelfde Sportboulevart, direct naast elkaar gelegen zijn de mogelijkheden zeer uitgebreid. Uiteraard maken wij het sportieve personeelsuitje graag voor jou op maat. Ook qua horeca invulling hoef je uiteraard aan niets te ontbreken. Neem voor meer informatie of een voorstel op maat contact op per mail via  boekingenbreda@optisport.nl

  Grote groepen

  Voor grote groepen is ijsspelen een uitdagende belevenis. Wij hebben de mogelijkheden, materialen en enthousiaste instructeurs. Eventueel verzorgen we een wisselprogramma of keuzeprogramma met ijssculpturen of recreatief schaatsen. We sluiten uiteraard af met een borrel, de prijsuitreiking en eventueel een (winter stamppotten) buffet!

  Reserveren en meer informatie

  Ben je enthousiast geworden? Reserveer dit programma dan via boekingenbreda@optisport.nl