Sporthuis Reusel is een plek om samen te komen, sport te beleven en te proosten. Met drie sporthallen, twee dansruimtes, een vergaderzaal en een centraal gelegen sportcafé kenmerkt Sporthuis Reusel zich als hét multifunctionele sportcomplex van de Kempen. 

De sporthallen van Sporthuis Reusel zijn uitermate geschikt voor uiteenlopende ontspannings- en sportdoeleinden en biedt voor ieder wat wils.

Rode hal
Met een oppervlakte van maar liefst 1350 m2 is de rode hal de grootste hal van Sporthuis Reusel. Door middel van schermen kan deze hal eventueel in drie delen worden opgedeeld. De tribunecapaciteit omvat ruim 300 plaatsen. In deze hal worden voornamelijk sporten als zaalvoetbal, volleybal en korfbal beoefend.

Blauwe hal
De blauwe hal beschikt over een zogenaamd scholenpakket en is daarmee uiterst geschikt voor gymlessen. Zo beschikt deze hal o.a. over klimrekken, touwen en ringen. De hal kan opgedeeld worden in twee aparte ruimtes. De standaard tribunecapaciteit is 180 plaatsen, uit te breiden tot 260 plaatsen. De blauwe zaal leent zich perfect voor sporten als tennis, badminton, handbal en basketbal.

Groene hal
De groene hal is permanent ingericht voor turnen en maakt deze zaal uniek in de Kempen en ver buiten de regio.

Vergaderzaal
Voor teambesprekingen, vergaderingen en andere bijeenkomsten is er een vergaderruimte aanwezig.

Dansruimtes
Daarnaast beschikt Sporthuis Reusel over twee dansstudio’s, beide van ongeveer 100 m2 groot. Eén dansstudio is ook te gebruiken voor sporten als judo en yoga. Ook is er een paramedische ruimte aanwezig voor EHBO en fysiotherapie.

Sportcafé
In het centraal gelegen sportcafé staan we graag voor je klaar met een kopje koffie met een koek, sportdrankjes, lekkere broodjes en natuurlijk een frietje. Ons sportcafé biedt tevens de mogelijkheid voor het organiseren van borrels, familiedagen en bedrijfsuitjes. In combinatie met het gebruik van de sporthal ben je ervan verzekerd dat de kinderen zich ook goed vermaken. We bespreken graag samen met jou de mogelijkheden.

Afbeelding_sporthuis_reusel
Afbeelding_sporthuis_reusel
Afbeelding_sporthuis_reusel