Voorverkoop van start!

Voorbeeld

Volgende week zaterdag openen de Randoet en het Puzzelbad haar deuren na een ingrijpende renovatie.
Beide baden zullen open zijn tot eind augustus met het aangegeven openstellingsrooster en zullen daarna open blijven tot en met 15 september met een aangepast rooster.

Ondanks de coronamaatregelen gaan we dit jaar toch werken met abonnementen. Wel zullen enkele zaken anders zijn dan andere jaren. We zullen het programma opdelen in verschillende blokken waarvoor afzonderlijk online een plaats gereserveerd kan worden. Dit om het totaal aantal bezoekers te kunnen reguleren en om ondanks een kleinere capaciteit in verband met corona veiligheidsmaatregelen toch aan zoveel mogelijk bezoekers plaats te kunnen bieden op een lekkere zomerse dag. We verwachten dat we op de meeste dagen meer dan voldoende capaciteit zullen hebben om aan onze abonnementhouders een plaats te kunnen bieden. Echter op drukkere dagen kunnen we hier geen garantie op geven. Restitutie van het betaalde abonnementsgeld om deze reden is niet mogelijk.

Helaas moeten wij melden dat de grote gele glijbaan en een groot deel van de ligweide en daarmee ook de air trampoline niet op tijd gereed zal zijn voor gebruik. We doen ons best om alles zo snel mogelijk in gebruik te kunnen nemen.

Voor onze volledige openstellingstijden zie https://optisport.nl/locaties/randoet/openingstijden

Kosten van een abonnement zijn € 35,-
Kinderen t/m 1 jaar mogen gratis binnen.
Abonnementen zijn online te bestellen via onderstaande link. We hebben geen voorverkoopdagen aan de receptie.

https://webkassa.optisport.nl/randoet/

Abonnementen worden 7 dagen na bestelling verzonden naar de receptie van het zwembad en zijn daar af te halen tijdens jouw gereserveerde bezoek aan ons zwembad.
Jumbo spaarkaarten zijn op vertoon van een geldig abonnement vanaf maandag 6 juli in te leveren. Je krijgt dan je korting retour bij de receptie van de Randoet.

Bij vragen of problemen ten aanzien van het bestellen van een abonnement kun je contact opnemen via Randoet@optisport.nl

Hopelijk tot ziens deze zomer!