• ONTSPANNINGSRUIMTE DE PIJL

  Voorbeeld

  Sporthal

  De sporthal is de grootste van de sportruimtes binnen Sportcentrum De Pijl en kan in drieën opgedeeld worden door middel van kunststof scheidingswanden, waardoor verschillende sporten tegelijkertijd plaats kunnen vinden.

  Ieder deel beschikt over een uitschuifbare tribune. Deze waren voorheen handmatig te bedienen, maar zijn inmiddels geautomatiseerd en uitschuifbaar middels een bedienpaneel. De middelste en tevens meest gebruikte tribune is vervangen door een modernere variant.

  De vloer is een zwevende houten vloer: puntbelasting wordt omgezet in vlakbelasting.

  Ieder zaaldeel van de sporthal is voorzien van een basisvoorraad aan toestellen. Zaal 3 (het meest rechtse deel) is daarnaast nog voorzien van twee ringenstellen en een aan de wand bevestigde trampoline.

  Je kunt de sporthal ook als particulier huren. Bijvoorbeeld voor een uurtje tennis, zaalvoetbal, volleybal of badminton. Het hiervoor benodigde materiaal mag je zelf meenemen tijdens de huurperiode. Tevens is de sporthal zeer geschikt voor een bedrijven sportdag, die je kunt afsluiten met een leuk feest of borrel in ons Sportcafé.

  Mocht je verder nog vragen hebben, mail ze gerust naar depijl-horeca@optisport.nl. .

  Spiegelzaal

  Deze ruimte is toegespitst op diverse vormen van dans voor verschillende leeftijden, maar kan net als de Ontspanningsruimte voor minder intensieve bezigheden worden gebruikt. De ruimte bevat een spiegelwand, geluidsinstallatie en een aantal kasten voor algemeen of individueel gebruik.

  De fijne akoestiek maakt het een fijne ruimte voor dans, yoga of andere sporten waarbij gebruik wordt gemaakt van muziek.

  De zaal is ook als particulier te huren voor bijvoorbeeld een privéles of het extra oefenen van choreografie.

  Mocht je verder nog vragen hebben, mail ze gerust naar depijl-horeca@optisport.nl

  Ontspanningsruimte

  De Ontspanningsruimte biedt over het algemeen onderdak aan de minder intensieve vormen van lichaamsbeweging en is uitermate geschikt voor o.a. Yoga, Pilates en Tai Chi.. De zaal is in kleine hoeveelheden aangekleed met oosterse accessoires, wat het een zeer rustieke uitstraling geeft.

  Vanwege de spiegelwand en geluidsinstallatie is de ruimte tevens prima te gebruiken als danszaal.

  De zaal is ook als particulier te huren voor bijvoorbeeld een privéles of het extra oefenen van choreografie.

  Mocht je verder nog vragen hebben, mail ze gerust naar depijl-horeca@optisport.nl.

  Vergaderruimte

  Boven het Sportcafé bevindt zich een ruime en goed ingerichte vergaderzaal voor groepen van 5 tot 50 personen. Meubilair, presentatie materialen en horeca, alles is aanwezig om jouw bijeenkomst een succes te maken.

  Er zijn ook mogelijkheden om in de vergaderzaal zelf horeca te ontvangen. Vraag hiervoor om meer informatie bij de horeca van de Pijl. Ook indien je verdere vragen hebt over arrangementen met een sportieve activiteit kun je ook altijd mailen naar het e-mailadres depijl-horeca@optisport.nl

  print-icon

  ONTSPANNINGSRUIMTE DE PIJL

  zaalhuur
  € 17,10
  Tarief per uur, ma t/m zo 08:00-23:00