Faciliteiten en accommodatie van Pica Mare, Gennep

Zwembad

Sportcentrum Pica Mare beschikt over een gezellig zwembad, bestaande uit een 25 meter wedstrijdbad met duikplank, een recreatiebad waarin een 30 meter lange glijbaan uitkomt, een peuterbad, een whirlpool en turkse tuinen. Ook is het mogelijk om een spetterend kinderfeest te vieren in het zwembad. Dit kan op zondagen tijdens het Vrijzwemmen van 11.00-13.30 uur of tijdens het extra vrijzwemmen in de schoolvakanties en tijdens de disco.

Sauna

We beschikken over een (in 2015 geheel vernieuwde) binnensauna met dompelbad, Turks stoombad, voetenbaden, Finse sauna, zonnehemels, relaxruimte, een whirlpool en 3 stoomcabines. Buiten is een kleine saunatuin met Finse sauna, dompelbad en ligstoelen.

Sporthal

Pica Mare beschikt over een volwaardige sporthal waar o.a. veel topwedstrijden volleybal en basketbal gespeeld worden. Ook wordt er in de sporthal aan badminton, zaalvoetbal, schoolgymnastiek, jeugdactiviteiten en ouderengym gedaan. De sporthal kan middels een scheidingswand in 1/3 en 2/3 verdeeld worden.

Sportcafé met gratis wi-fi

De horeca van Pica Mare is te typeren als een echt sportcafé. Met zicht op het zwembad en de sporthal is het een ideale plek om nog even na te genieten onder het genot van een kop cappuchino of een glaasje fris. En middels Optisport wifi is het nu ook mogelijk om de laatste sportstanden te checken of om nog even lekker door te werken terwijl je kind de zwemles bij ons volgt.

Zaal Pica Mare: 4Events

Deze grote zaal is geschikt voor allerlei activiteiten die in de Gennepse gemeenschap plaatsvinden. De zaal biedt onderdak aan maximaal 900 personen en is uitermate geschikt voor bedrijfsfeesten, symposia, vergaderingen, carnaval en andere soortgelijke grote evenementen. De Gennepse carnavalsvereniging Bombakkes heeft al haar activiteiten gepland in deze nieuwe accommodatie. Blikvanger van de zaal is het grote podium van meer dan 100 m2. Dit podium komt vooral bij toneelvoorstellingen en muziekuitvoeringen heel goed tot haar recht.

Bereikbaarheid en parkeergelegenheid

Pica Mare is prima te bereiken via het openbaar vervoer. Daarnaast beschikt Pica Mare over een grote hoeveelheid gratis parkeerplaatsen voor de deur.

Impressie van de sauna

Afbeelding_Sauna_Binnen

Afbeelding_Sauna_Buiten

Afbeelding_Sauna_Dompelbad

Afbeelding_Sauna_Voetenbad

Afbeelding_Sauna_Stoomcabine

Afbeelding_Sauna_Relaxruimte