Optisport nieuwe exploitant Zwem- en Sportcentrum Van Pallandt

Voorbeeld

Zwem- en Sportcentrum Van Pallandt is onlangs overgenomen door Optisport, marktleider op het gebied van Sport & Leisure. Het zwem- en sportcentrum is hiermee verzekerd van een hoge kwaliteit en grote mate van betrouwbaarheid. Optisport heeft de huidige medewerkers overgenomen waardoor het voor de gasten vertrouwd blijft.

Optisport geeft zwemles volgens de richtlijnen die zijn vastgesteld in de ‘Bepalingen, Richtlijnen en Examenprogramma’s Zwemdiploma’s’ (BREZ) en de leerlingen ontvangen volgens deze eisen het A, B of C diploma. Door de BREZ en jaarlijkse controles van externe partijen waarborgt Optisport de zwemveiligheid van de leerlingen.

De huidige instructeurs blijven, ook in de toekomst, de lessen geven. Ondertussen zal Optisport het Zed & Sop zwemlesconcept introduceren. Voordat dit zover is worden alle ouders uitgebreid geïnformeerd over de overgang naar het Zed & Sop zwemlesconcept.

De komende periode wordt Zwem- en Sportcentrum Van Pallandt voorzien van een Optisport uitstraling. Ook zullen de medewerkers andere bedrijfskleding gaan dragen. Tevens zullen wij gaan bekijken waar wij het aanbod en assortiment eventueel kunnen gaan uitbreiden, aanpassen of aanvullen.

Wij hopen jullie snel te mogen begroeten op onze locatie!