Zwem- en Sportcentrum Van Pallandt is een gezellige, authentieke accommodatie met aan de ene kant een zwembad en aan de andere kant een sporthal. Het sportcentrum is rolstoelvriendelijk en van alle faciliteiten voorzien. Centraal gelegen tussen het zwembad en de sporthal bevindt zich de horeca. Hier kun je heerlijk ontspannen voor, tijdens en na het sporten.

Zwembad
Het wedstrijdbad heeft een afmeting van 25x17 meter en beschikt over een verstelbare bodem. Daarnaast zijn er twee jetstreams aanwezig. Het instructiebad is opgesplitst in twee delen van 6x5 meter. In het diepe gedeelte van het instructiebad bevinden zich jetstreams, een bubbelbad, ledverlichting in kleuren en een glijbaan van 25 meter. Er zijn vier grote kleedkamers, twaalf kleine kleedkamers en twee familiekleedkamers aanwezig. Aan de zwembadkant bevinden zich vijf toiletten en acht douches.

Sporthal
De sporthal heeft een afmeting van 60x45 meter en kan middels scheidingswanden in verschillende ruimtes worden opgedeeld. De sporthal is voorzien van drie grote bergruimtes die van alle gemakken zijn voorzien. Er zijn zes grote kleedkamers aanwezig met eigen toilet en zes douches. Daarnaast is er een jurykamer aanwezig en zijn er twee kleedkamers voor scheidsrechters met alle faciliteiten. De sporthal is voorzien van een tribune over de gehele lengte van de hal.

Horeca
Vanuit de centraal gelegen horeca heb je zicht op zowel de sporthal als het zwembad. We staan graag voor je klaar met een kopje koffie met een koek, sportdrankjes, lekkere broodjes en natuurlijk een frietje.

 

Afbeelding_pallandt
Afbeelding_pallandt