Een heerlijk dagje uit met het hele gezin of sportief zwemmen in Dronten

 

Zwembad Overboord bestaat uit een wedstrijdbassin (25x15 meter), een instructiebassin (25x8), een Tropenbad (225 m²) met stroomversnelling en leuke spuitelementen, een peuterbadje en een horecagedeelte zowel nat als droog. In het bad is plaats voor Vrijzwemmen, Banenzwemmen, diverse groepslessen, instructiezwemmen, schoolzwemmen en verenigingszwemmen.

 

Vooral ouders met kleine kinderen en ouderen kunnen er vanwege de aangename temperatuur, de relatieve rust en het vriendelijke personeel naar hartenlust recreëren.

 

In Zwembad Overboord gaat het er gemoedelijk aan toe. Dinsdag tot en met vrijdag start met de vroege vogels die vanaf 07.00 uur beginnen met baantjes zwemmen. Vanaf 9 uur zijn er, naast het baantjes zwemmen, mogelijkheden voor diverse groepslessen en om lekker te bubbelen in het tropenbad.
Op woensdagmiddag komen voornamelijk de schoolkinderen uit de buurt. Op dinsdag tot en met vrijdagmiddag zijn er zwemlessen. Voor wie dat niet uitkomt; op zaterdagochtend worden ook zwemlessen gegeven! Kom gerust eens kijken in ons bad, onze medewerkers vertellen je graag wat er allemaal mogelijk is!

Op zondag is het een leuk dagje uit voor het hele gezin.
Op woensdagmiddag en op zondag zijn er extra activiteiten voor de kinderen en kunnen er verjaardagen gevierd worden.

 

De watertemperaturen in de verschillende baden van zwembad Overboord:

  • wedstrijdbad 27 graden
  • instructiebad 31,5 graden (ook voor specifieke groepslessen)
  • recreatiebaden: 30 graden (tropenbad / peuterbad / whirlpool)

Er zijn een ruime hoeveelheid (165) klusjes aanwezig voor je waardevolle spullen.

Deze kun je gebruiken bij het inwerpen van een muntstuk van 20 eurocent.

Horeca

Koel lekker af na het sporten met een koel sodadrankje of bestel een lekker hapje eten in onze gezellige horecagelegenheid! In ons diverse assortiment vind je koffie, thee, cup-a-soup, frisdranken, chocolade, snoep, gevulde koek, patat, snacks en nog veel meer!

Parkeren en bereikbaarheid

Overboord is uitstekend bereikbaar met haar ligging op een sportpark. Er is een ruime hoeveelheid parkeerplaatsen, hoewel het op zaterdagen druk kan zijn op en rondom de parkeerplaats.

Wil je de locatie afhuren?

 

Je kan de accommodatie en ruimten van Zwembad Overboord in Dronten afhuren. Interesse? Stuur dan snel een e-mail naar dronten-zwemzaken@optisport.nl en we bespreken direct de mogelijkheden met jou.

 

Bekijk onze locatie video:

afbeelding_receptie_overboord
afbeelding_horeca_overboord
afbeelding_wedstrijd_overboord
afbeelding_tropenbad_overboord
afbeelding_instructiebad_overboord