Versoepelingen

Voorbeeld

De afgelopen periode stond natuurlijk in het teken van maatregelen, restricties en andere bijzonderheden. Uiteraard worden deze maatregelen ook bij het Oosterbosbad uiterst serieus genomen. Gelukkig zijn er op het gebied van zwemmen en sporten een aantal positieve ontwikkelingen geweest in de afgelopen dagen.

Onderstaand de versoepelingen die vanaf heden gelden in het Oosterbosbad:
- In het zwembadwater geldt geen minimum afstand van 1.5 mtr meer. Op de kant en ligweide dienen volwassenen wel 1.5 mtr afstand van elkaar te houden.
- Geen scheidingen tussen leeftijdscategorieën meer. Iedereen kan weer met elkaar zwemmen, ongeacht de leeftijd.
- Geen restricties meer voor wie waar in het bad zwemt. Kinderen zonder diploma mogen alleen in het recreatiebad zwemmen. (zwemvleugels verplicht ook wanneer kinderen niet in het water zijn)
- Er kan weer met contant geld betaald worden, bij voorkeur met pin betalen.

Vanaf woensdag 15 juli is het mogelijk om Braskaarten aan te schaffen bij aankoop van uw toegangskaarten bij de receptie van het Oosterbosbad. Met deze Braskaarten kunt u of uw kind voordelig en gemakkelijk lekkere consumpties halen bij onze horeca.

Het is nog mogelijk om een zomerabonnement aan te schaffen voor aankomende zomer. Ondanks de veiligheidsmaatregelen kunnen wij toch ruim 1500 gasten ontvangen op een mooie zomerdag. Door deze ruime aantallen zijn er nog een aantal zomerabonnementen beschikbaar. Het aanvragen van het zomerabonnement kan via onze website.