• ZALENCENTRUM DE NIERVAERT

  Voorbeeld

  Vergaderruimte of feestlocatie Klundert 

  Heb je een ruimte nodig om te vergaderen, of zoek je een geschikte locatie in Klundert om te trouwen of een bedrijfsfeest te organiseren? Zoek dan niet verder! Het zalencentrum van de Niervaert biedt ruimte voor evenementen van ieder kaliber.

  Wij beschikken namelijk over verschillende ruimten: kleinere zalen geschikt om te vergaderen of een training te geven, maar ook grotere zalen, geschikt voor een bruiloft of een verjaardags- of bedrijfsfeest.

  De zalen variëren van een oppervlakte van ca. 45m² tot wel 250m². Alle zalen kunnen tevens worden opgesplitst in 2 kleinere ruimten, als dit beter past bij de sfeer die u voor ogen heeft. Op voorhand nemen we uitgebreid uw wensen door, zodat wij u perfect in uw behoeften kunnen voorzien. Onze organisatie is erop gericht maatwerk te leveren. 

  Vergadering, borrel, High Tea of Babyshower 

  Onze kleinste zaal is 45 m2 en deze kan opgesplitst worden in 2 aparte ruimten, als dit beter past bij de gelegenheid. Deze ruimte(n) zijn ideaal voor een vergadering, training of presentatie. Wij kunnen hierbij hapjes en een koffietafel verzorgen.

  Muziekzaal De Babbelaar is uitermate geschikt voor een gezellige borrel, verjaardag, receptie of jubileum met collega’s, vrienden of familie! In deze zaal kan muziek gedraaid worden en de biljarttafel is ook beschikbaar voor gebruik.  

  Voor deze ruimte kan gebruik gemaakt worden van een afgesloten, exclusieve horecaruimte. De cateringmogelijkheden variëren van luxe hapjes tot de bekende bitterbal en van petit fours tot Brabantse worstenbroodjes. U kunt zowel lunchen als dineren bij ons. 

  Bedrijfsuitje, verjaardagsfeest of bruiloft 

  Onze grootste zaal van 250 m2 is 20 meter breed en 15 meter lang. Deze zaal is uitermate geschikt voor feesten en partijen van grote omvang. Deze zaal beschikt ook over een eigen bar, ideaal voor een knallend feest! Voor deze zaal kunt u uiteraard ook gebruik maken van een afgesloten, exclusieve horecaruimte.

  Indien u dit wenst kunt u hierbij gebruik maken van verschillende buffetten naar keuze van verschillende prijsklassen, of het nou een lunch of een diner betreft.

  Wil je meer informatie of een offerte op maat? Neem dan contact met ons op per telefoon via 0168-404848 of per e-mail niervaert-hoofdhoreca@optisport.nl!

  print-icon

  ZALENCENTRUM DE NIERVAERT

  zaalhuur
  € 5,10
  vergaderzaal, tarief per uur voor verenigingen
  zaalhuur
  € 6,60
  biljartzaal, tarief per uur voor verenigingen
  zaalhuur
  € 8,10
  biljartzaal, tarief per uur
  zaalhuur
  € 10,05
  muziekzaal, tarief per uur voor verenigingen
  zaalhuur
  € 10,05
  1/2 grote zaal, tarief per uur voor verenigingen
  zaalhuur
  € 13,70
  muziekzaal, tarief per uur
  zaalhuur
  € 20,25
  grote zaal, tarief per uur voor verenigingen
  zaalhuur
  € 69,95
  vergaderzaal, tarief per dagdeel
  zaalhuur
  € 175,00
  1/2 grote zaal, tarief per dagdeel
  zaalhuur
  € 350,00
  grote zaal, tarief per dagdeel