Sportcentrum De Niervaert

De Niervaert is een multifunctioneel sport- en evenementencentrum in Klundert. Je kunt er gebruik maken van de volgende faciliteiten:

Zwembad

Wij beschikken over een 25-meter wedstrijdbassin, een instructiebassin en een recreatiebassin met een 80 meter lange waterglijbaan, wildwaterstroom, whirlpool en een Turks stoombad. Wij organiseren diverse aquasporten zoals Aqua’Bootcamp, Aqua’Joggen, Aqua’Robics, Aqua’Spinning enzovoorts op doordeweekse avonden.

Sporthal

Daarnaast beschikken we over een extra grote sporthal met afmetingen van 48 meter breed en 32 meter lang. Deze is geschikt voor zowel sportaangelegenheden zoals sportdagen en teambuildingsactiviteiten, als grote evenement zoals rommelmarkten, concerten, beurzen en braderieën. De sporthal beschikt over 6 kleedkamers met wc en douche gelegenheid.

Zalencentrum

De zalen zijn geschikt voor vergaderingen, feesten/partijen en (bedrijfs)trainingen. In de vergaderzalen is er beschikking over 45 vierkante meter, deze kan opgesplitst worden in 2 kleine zalen.

De grote zaal is 20 meter breed en 15 meter lang (250 vierkante meter) en kan tevens opgesplitst worden in 2 zalen. De grote zaal heeft ook de beschikking over een eigen bar. Daarnaast hebben we een muziekzaal, biljart ruimte en de gezellige genaamd ‘De Babbelaar’. Deze is te bespreken voor onder andere feesten, verjaardagen, jubilea et cetera.

Horeca

Er is beschikking over 3 horeca gelegenheden waarvan er 2 in zijn geheel afgesloten kunnen worden, genaamd de grote zaal en de Babbelaar.

De andere horeca gelegenheid is in de Foyer, welke centraal in het gebouw ligt. Vanuit hier heeft u direct zicht op het wedstrijdbad en de sporthal. Hier kan men een gezellig biertje nuttigen tijdens een toernooi, een lekker kopje koffie drinken tijdens de zwemles of na het zwemmen.

Via de Foyer is het mogelijk om het beachveld en het terras te betreden.

Naast deze horeca gelegenheden bieden wij ook de mogelijkheid voor buffetten, lunches, koffietafels, feesten en partijen. We maken een offerte op maat en geheel naar uw wensen en behoeften.

Beachveld

De Niervaert beschikt nu ook over een beachveld!

Wil jij met je vereniging, bond of bedrijf gebruik maken van dit beachveld? Wij bieden je tal van mogelijkheden, denk hierbij aan beach soccer, beachvolley, beachtennis, beachbadminton en beachkorfbal!

Op het beachveld staan standaard beachsoccer goals en belijning. Wil je daarnaast een korfbal korf, badminton- of tennisnet meenemen dan is dit natuurlijk mogelijk (een volleybal net is bij ons te leen).

Het beachveld heeft qua afmetingen de vooropgestelde eisen van Beach Soccer Bond Nederland. Dit houdt in dat het beachveld 40 meter lang is en 30 meter breed.

Ingang de Niervaert
Zwembad De Niervaert
Zwembad De Niervaert
Aquasporten Zwembad De Niervaert
Sporthal De Niervaert
Afbeelding_vergaderen_klundert
Horeca De Niervaert
Horeca De Niervaert
Horeca De Niervaert
Biljart De Niervaert