• VERHUUR

  Wilt u de sporthal huren voor een potje voetbal, een evenement of iets anders? Neem dan telefonisch contact op met onze reserveringslijn: 06- 30 98 77 64

   

  Betaalbare vrijstaande ruimtes te huur in de Margriethal

  Naast dat de Margriethal uitermate geschikt is voor sport en evenementen, biedt de accommodatie ook ruimte voor particulieren en bedrijven. Boven de sporthallen en horeca heeft de Margriethal namelijk verschillende ruimten vrijstaan met gedeelde keuken en toiletten. Al deze ruimtes zijn voorzien van stroom en vloerbedekking.

  De verschillende ruimtes zijn samen te huren, maar ook los van elkaar. Daarnaast is incidentele huur of bijvoorbeeld één keer per week ook mogelijk. En dat allemaal tegen een goedkope prijs.

  De bovenverdieping van in totaal meer dan 500 m2 heeft ruimtes met de volgende afmetingen:

  • 21,5m bij 6,2m
  • 10m bij 4,5m
  • 6,2m bij 6,2m

  De Margriethal is zeer gunstig gelegen, vlakbij een afrit van de rijksweg A20 op de Ring Rotterdam. Rondom de hal is er voldoende gratis parkeergelegenheid aanwezig. Bovendien stopt er voor de accommodatie een tram die rechtstreeks naar Schiedam Centrum en Rotterdam Centraal rijdt.

  Voor meer informatie of een offerte voor langdurige verhuur of incidentele verhuur (examens, vergaderingen, cursussen e.d.) kunt u contact opnemen met Carolien de Bruijn via het mailadres schiedam@optisport.nl.