Bedrijfsevents of familiefeesten bij de Margriethal

Voorbeeld

Op zoek naar een originele locatie en activiteit voor bijvoorbeeld een teambuildingsuitje of jubileum? Denk dan eens aan de Margriethal. In samenwerking met Vanderkruit Event zijn er verschillende indooractiviteiten mogelijk in onze sporthallen, zalen of horeca. In combinatie met onze heerlijke catering op maat is dit ideaal voor uitjes, feesten en personeelsdagen. Plezier voor jong en oud en er is de keuze uit sportieve of spel programma's.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend eens contact op met nielsvanekris@optisport.nl.

Klassiek spelarrangement
Laat u verrassen bij het Labyrinth, pijnig uw hersens bij het Pinbollen en test uw samenwerkend vermogen bij het onderdeel Jenga. Absolute topper van dit programma is het Jumbo Hamerspel, een soort Middeleeuws flipperen voor 8 personen. Dit Indoor arrangement tovert de ruimte om tot een gezellige speelplek.

Teambuilding
Wenst u relaties binnen uw team te versterken of bent u op zoek naar leuke activiteiten om voor een prettige sfeer te zorgen? Door middel van teambuildingspellen leer je elkaar beter kennen, kom je dichter bij elkaar en leer je anders te communiceren. Denk aan leuke sportieve spellen zoals Lacrosse, Ausie Rules of handboogschieten. Een internationaal avontuur voor alle deelnemers!