Kleine- en grote sportevenementen

Een sportdag van een bedrijf of een groot internationaal sportevenement. Tussen deze twee uitersten liggen de mogelijkheden voor het organiseren van kleine en grote sportevenementen in De Margriethal. Het huren van de benodigde sportmaterialen kan via de Sport-o-theek van de Dienst Sport en Recreatie van de gemeente Schiedam. Door de ruime parkeermogelijkheden en de aanwezigheid van een hotel in de directe nabijheid leent de sport- en evenementenhal zich daarom uitstekend voor grotere en ook internationale sportevenementen.

Beurzen / Veilingen / Tentoonstellingen / Bedrijfspresentaties

Door het grote vloeroppervlak van de beide hallen (totaal 3000 vierkante meter) en de gunstige ligging vlakbij de snelweg en haltes van bus, tram en trein, is Sport- en Evenementenhal Margriet erg geschikt voor het organiseren van een beurs, veiling, tentoonstelling of bedrijfspresentatie. Aan de hand van een plattegrond op schaal kan de huurder elke gewenste opstelling intekenen. Het personeel van de hal adviseert en assisteert indien gewenst bij de uitvoering. Voldoende elektra voorzieningen zijn aanwezig (4 x 380V, 63A plus e.v. 3 x 380V, 32A). Er kan in de hal geladen en gelost worden met de aanwezige vorkheftruck van De Margriethal.

Overige voorzieningen

Verder is er een regiebalkon, goede geluidsinstallatie, 2 elektronische scoreborden, 300 tot 500 tribuneplaatsen, 8 kleedkamers, 2 scheidsrechterkamers, een bovenzaal en een vergaderruimte in sporthal Margriet aanwezig.

Welke zalen kunt u huren:

Sportzaal Oost                     Celsiusstraat 4                                     3112 VA Schiedam

Sportzaal Zuid                     Dirk Durrerstraat 1                              3114 GH Schiedam

Margriethal                          Nieuwe Damlaan 5                              3119 KA Schiedam

Groenoordhal                       Groenoordstraat 1                               3121 JP Schiedam