Zwembad

Veelzijdig verrassend, verrassend veelzijdig!

Een prachtige zwemaccommodatie, met een wedstrijdbad (6 banen breed, 25 meter lang), een recreatiebad (met jet-streamers, borrelbank en spuitobjecten) en een peuterbad (10 lang, 4 breed). Wat te denken van een prachtige glijbaan (30 meter lengte, hoogteverval 4 meter) uitkomend in een eigen uitzwembad

Tevens kun je gebruik maken van de zonnebank, Turks stoombad voor 7 personen, een groot bubbelbad. Voor iedereen van jong tot oud is er veel leuks te beleven in ons zwembad.

Spetterend zwemplezier

Zwembad Maesemunde biedt 7 dagen in de week een scala aan zwemactiviteiten. Vrijzwemmen, Banenzwemmen, een uurtje met vriendinnen onder elkaar tijdens het Dameszwemmen, Aqua’Fit; dat en nog veel meer is mogelijk in Maesemunde.

MFC Maesemunde

In Maesemunde Multifunctioneel Centrum, de naam zegt het al, zijn diverse verenigingen en organisaties gehuisvest. Onder meer de Muziekmeesters Westland, Zangkoren Westlandse Harmonie en E.M.M. en de Volksuniversiteit. Daarnaast heeft Maesemunde een 2-tal vergaderzalen met professionele apparatuur, een kleine (60 personen) en een grote zaal (150-180 personen), die voor diverse gelegenheden te gebruiken zijn zoals recepties, bedrijfspresentaties en –feesten, etc..

Voor elk budget iets leuks

Heb je iets te vieren, dan is Maesemunde voor jou de juiste locatie. Wij weten hoe belangrijk je feest of bijeenkomst voor je is. Immers, overdoen is er niet bij! Samen met je nemen wij je wensenpakket uiterst gedetailleerd door en geven je eventueel adviezen om je bijeenkomst nog succesvoller te laten verlopen. Hierna sturen wij je een uitgebreid voorstel op papier toe, zodat je op je gemak thuis kunt doornemen of wij je doelstelling goed hebben begrepen. Ook het financiële plaatje werken wij uitgebreid voor je uit, zodat je na afloop niet voor nare verrassingen komt te staan. Neem gerust eens contact op over onze mogelijkheden. Wij beloven dat je er geen spijt van zult krijgen!

Voor elk feest een sfeervolle zaal

Multifunctioneel Centrum Maesemunde heeft een aantal zalen die allen te gebruiken zijn voor je feestavond. Of het nu een intiem familiefeestje is, een wervelend bedrijfsfeest, een representatieve receptie of een bruisend huwelijksfeest, wij hebben altijd wel één of meerdere sfeervolle zalen voor je feestelijke bijeenkomst. Bij iedere bijeenkomst of feest kan ons sfeervolle Grand-Café ingepast worden. Zeer geschikt voor familie- of verjaardagsfeestjes. Voor bedrijfsfeesten bestaat de mogelijkheid om ook de overige zalen in te zetten.

Voor feestelijke, zakelijke, en culturele bijeenkomsten

De Grote Zaal is uitermate multifunctioneel. Deze is onder andere geschikt voor theater, muziekuitvoeringen, recepties, ledenvergaderingen, modeshows, dansavonden, congressen, uitvoeringen, etc. De mogelijkheden zijn ongekend. De zaal kan sfeervol ingericht worden en voorzien van diverse podia. Vanzelfsprekend zijn de verlichting en geluidsvoorziening van professionele kwaliteit. De maximale capaciteit tijdens voorstellingen is variabel van 120 personen in theater opstelling, tot 200 in zaalopstelling met podium faciliteit. In de foyer kunnen tijdens de pauze van de voorstelling horecaversnaperingen aangeboden worden.

Functioneel vergaderen in het MFC Maesemunde

MFC Maesemunde beschikt naast de grote zaal op de begane grond over een 2-tal vergaderzalen op de eerste etage. Deze zijn uitermate geschikt voor zakelijke bijeenkomsten. In de grote zaal kan elke opstelling geplaatst worden. Ook kan hierbij een klein of groter podium betrokken worden. Het grote podium is voorzien van speciale toneelverlichting voor het uitlichten van je spreker(s) of show. Verder heeft deze zaal ook de beschikking over een groot filmdoek. Uitermate handig voor video-, data- en powerpointpresentaties. De kleine zaal alsmede de vergaderzalen op de eerste etage kunnen afzonderlijk worden gebruikt of bijvoorbeeld als subzalen tijdens een grotere bijeenkomst. Voor een heerlijke lunch, een diner of een sfeervolle afsluitende borrel, kan men terecht in het Grand-Café. Alle zalen zijn via de centrale gangen te bereiken. Hierdoor is de accommodatie uitermate geschikt voor bovengenoemde bijeenkomsten. Doordat in onze accommodatie ook sportfaciliteiten aanwezig zijn, kun je tijdens je vergadering of bijeenkomst ook een sportief uurtje inplannen. Je kunt hierbij denken aan o.a. fitness of aan één van onze groepslessen waarna het heerlijk is om nog even uit te blazen in het bubbelbad of de stoomcabine. Informeer gerust eens naar de mogelijkheden.

Alle denkbare audio & visuele middelen

Voor versterking van je communicatie heb je vaak A/V middelen nodig. MFC Maesemunde heeft de beschikking over alle audio- en visuele hulpmiddelen. Indien wij deze niet zelf ter beschikking hebben, dan huren wij deze voor je in bij een gespecialiseerd bedrijf. Naast de 'normale' middelen als een overheadprojector, flipover en microfoons, hebben wij ook modernere middelen in eigen beheer. Draadloze microfoons, een tv/video combinatie, etc. behoren standaard tot de apparatuur.

Wat is er verder mogelijk?

Alle zalen zijn modern van vormgeving en inrichting. Voor grotere bijeenkomsten kun je tevens gebruik maken van een op te bouwen tribune. Een volledige tribune omvat 120 zitplaatsen. Indien alle zalen worden ingezet, beschikt Maesemunde over een viertal vergaderzalen met een capaciteit van circa 300 personen. Voor kamer- en bestuur bijeenkomsten beschikt MFC tevens over 2 ruimten voor kleinere gezelschappen. De zalen zijn geschikt van 15 tot circa 20 personen. De vipzaal is geschikt voor kleinere vergaderingen De andere kleinere zaal is gelegen naast het Grand-Café dat uitkijkt op de vijver. Laatstgenoemde is uitstekend inzetbaar voor de organisatie tijdens je zwemsport- bijeenkomst of als juryruimte.

Grand café

Maesemunde heeft tevens een perfecte en sfeervolle horecagelegenheid:

Het Grand-Café. Met zijn 70 zitplaatsen en uitbreiding naar onder andere het terras; de ideale gelegenheid voor bijvoorbeeld je personeels- en/of bruiloftsfeest, receptie en verjaardag. Voor meer informatie betreffende het huren van het Grand-Café kun je contact opnemen met één van de receptionistes van Maesemunde .

Het Grand-Café van Maesemunde is centraal gelegen in onze accommodatie en biedt plaats aan 70 tot 120 personen. Met het uitzicht op de oevers van de prachtige vijver waaraan Maesemunde is gelegen, zomers visplezier & 's winters schaatsplezier is het goed vertoeven. Vanuit onze horeca heb je tevens een prachtig uitzicht op de zwemaccommodatie en het MFC.

Na inspanning... ontspanning!

Regelmatig tref je hier een mengelmoes aan van muzikanten, toneelspelers, cursisten en sporters. Dit geeft regelmatig een dermate gezellige sfeer, waardoor de bar nog tot laat open is. Bij voorstellingen, in de grote zaal van het multifunctioneel centrum, wordt het Grand-Café ook gebruikt om voor en na de voorstelling een consumptie te gebruiken.

Terrasbijeenkomst of terrasfeest op ons buitenterras?

Grand-Café Maesemunde heeft ook de beschikking over een zeer ruim en fraai aangelegd buitenterras. In de zomermaanden bestaat er dan de mogelijkheid om op het terras een lunch, buitenreceptie, BBQ of buffet geheel voor je te verzorgen. Tijdens de BBQ, buffet of buitenreceptie kleden wij het geheel feestelijk aan met buitenfakkels en sfeerverlichting. Uitermate sfeervol als je gasten tot laat in de avond hier hun hapje of drankje willen nuttigen. Uiteraard, wanneer het weer het toelaat!

Je zakenlunch bij ons in de buitenlucht?

Wanneer je een vergadering inclusief lunch bij ons onderbrengt en het weer laat het toe, dan kunnen wij de lunch eventueel serveren op het buitenterras.

BBQ 'Maesemunde'

Ook kunnen wij voor je een BBQ verzorgen op het terras. Uiteraard zorgen wij zelf voor een grilleur, zodat je je niet druk hoeft te maken over de uitvoering en niets anders hoeft te doen dan er van te genieten. Multifunctioneel centrum Maesemunde biedt een verrassend veelzijdig aanbod van mogelijkheden. Multifunctioneel Centrum Maesemunde is meer dan een zwembad alleen! Voor een uitgebreid cultureel programma, de zakelijke markt maar ook voor feesten en partijen biedt Maesemunde talloze mogelijkheden en zijn er verschillende combinaties te maken.

Ingang Zwembad Maesemunde
Zwembad Maesemunde
Zwembad Maesemunde
zaal, vergaderen, vergaderruimte, maesemunde
Vergaderruimte Maesemunde
Zaal Maesemunde