Zwemmen, bewegen en ontspannen bij Optisport De Lieberg in Hilversum

Ons wedstrijdbad

Het 25-meter wedstrijdbad wordt gebruikt door verenigingen en voor school- en leszwemmen. Ook worden er regelmatig wedstrijden gehouden. Vanaf de tribune met de ruime capaciteit van 150 zitplaatsen heb je een uitstekend overzicht over het complex. Het wedstrijdbad is 25 meter lang en heeft liefst 6 banen. Het bad is natuurlijk ook geopend voor activiteiten als banenzwemmen.

Ons doelgroepenbad

Het doelgroepenbad is een ideaal bad voor leszwemmen, therapiezwemmen en verschillende groepslessen. Het bad is 24 bij 10 meter en beschikt over een beweegbare bodem. De maximale diepte die we instellen is 1,40 meter.

Whirlpool wellness

Naast een strak design hebben onze zwembaden nog meer toffe features. Met de Whirlpool geniet je bijvoorbeeld ook van een stukje wellness bij De Lieberg. Een Whirlpool zorgt ervoor dat je spieren tot rust kunnen komen en sneller herstellen. Ideaal dus om te relaxen of om bij te komen na een inspanning. De openingstijden zijn gelijk aan de openingstijden van De Lieberg. Kinderen mogen uitsluitend onder begeleiding van een volwassene in de Whirlpool. Heb je (nog) geen zwemdiploma? Dan zijn zwembandjes verplicht in de Whirlpool.

Op zoek naar een onvergetelijk kinderfeestje?

In samenspraak kunnen we samen met jou kinderfeestjes organiseren. We kunnen bijvoorbeeld tijdens het familiezwemmen een kinderfeestje organiseren of bijvoorbeeld op een zondagmiddag het zwembad afhuren in samenwerking met 1 of meerdere toezichthouders.

Wil je vrijblijvend met ons sparren over de mogelijkheden voor een kinderfeestje? Bel ons direct via het nummer 035-6830954.

Parkeren en bereikbaarheid van De Lieberg in Hilversum

Momenteel parkeer je gratis direct voor het complex. Mochten voor onze deur geen parkeerplekken meer zijn, dan parkeer je ook gratis in de tegenoverliggende wijk. Op de flanken ten opzichte van het complex en in de nabijgelegen parkeergarage parkeer je tegen een betaling. Ben je met het openbaar vervoer? Ook dan zijn we gemakkelijk te vinden. Vanaf Hilversum Centraal ben je in ongeveer 10 minuten lopen bij onze voordeur. We hopen je snel te mogen begroeten bij De Lieberg!

Bekijk hier onze locatie video

afbeelding_lieberg_zwembad2
afbeelding_lieberg_zwembad
afbeelding_lieberg_ingang
afbeelding_lieberg