Sporten, ontspannen en je eigen evenementen organiseren doe je bij het Optisport Leisure Center in Boxmeer!

Het Optisport Leisure Center bundelt een scala aan uitdagende leisure activiteiten onder één dak. Naast Bowlen, Glowgolf, Foot- & Hockeypool en het uitgebreide horeca assortiment, biedt Optisport Boxmeer nog veel meer leuke activiteiten. Zo tref je in onze horeca verschillende speeltafels aan en is er een uniek mini Avontura Speelparadijs voor de kinderen om te beleven.

Ook voor kinderfeestjes zit je bij een Leisure Center goed! We hebben diverse en originele arrangementen voor jouw kinderfeestjes. Denk hierbij aan:

  • Zwemdisco
  • Zeemeerminzwemmen
  • Glowgolf
  • Bowlen
  • Mix van Glowgolf & Bowlen

In ons center vind je ook uitgebreide sportfaciliteiten in het zwembad, sporthal en turnhal. Deze kun je eenvoudig huren voor eigen activiteiten of evenementen. Heb je interesse? Lees hier alles over de mogelijkheden voor het afhuren van onze ruimten voor jouw evenementen.

Ons aanbod aan arrangementen

Voor groepen groter dan 15 personen kunnen in samenwerking met een cateraar speciale arrangementen samenstellen. Zo combineer je bij Optisport een onvergetelijke Pubquiz, Footpool, Bubblevoetbal, Bowlen, Hockeypool of Glowgolf met een heerlijke catering. Bekijk snel en direct een overzicht van al onze arrangementen.

Op zoek naar een onvergetelijk kinderfeestje?

Dan ben je bij ons dus aan het juiste adres. Heb je interesse in een gedenkwaardig en bovendien strak georganiseerd kinderfeestje? Je neemt gemakkelijk contact met ons op via het telefoonnummer 0485-573173. Wij staan klaar om de mogelijkheden direct met je te bespreken.

Onze vernieuwde horecagelegenheid

Na de recente verbouwing presenteren wij je een moderne en vernieuwde bar. Kom je onze nieuwste horecagelegenheid samen met ons ervaren? We voorzien je graag van een lekker hapje en een drankje!

Bereikbaarheid en parkeergelegenheid

Het Optisport Leisure Center is centraal gelegen in Boxmeer. Via het centrum is het center prima bereikbaar en beschikt zij over ruim voldoende parkeerplaatsen voor de deur. Een groot deel bestaat uit gratis parkeren. Kom je met het openbaar vervoer? Wij liggen op een kleine 10 minuten lopen vanaf het centraal station. Wij hopen je snel te mogen begroeten bij één van onze centers.

Afbeelding_speeltafels
Pool Balls
Afbeelding_bowlen
Afbeelding_bowlen
Afbeelding_glowgolf
Afbeelding_glowgolf
Afbeelding_glowgolf