IJsselkids-kinderen naar zwemles onder BSO-tijd

Voorbeeld

Sinds november werkt buitenschoolse opvang (BSO) Toverburcht, onderdeel van IJsselkids Kinderopvang, samen met Optisport. Alle kinderen van 4 tot 12 jaar krijgen de mogelijkheid om tegen een gereduceerd tarief zwemlessen te volgen in zwembad De Lansingh. Om hen extra enthousiast te maken, bezochten Zed de haai en Sop de zeester de BSO-locatie. Samen met hen beleven de kinderen de spannendste avonturen tijdens de zwemlessen.

Ouders ontzorgen
Op maandag en donderdag, van 16.15 tot 17.00 uur, worden de kinderen naar zwembad De Lansingh gebracht door de pedagogisch medewerkers van Toverburcht. Kinderen krijgen daar de kans hun zwemdiploma(‘s) te halen én tegelijkertijd zwemmen zij met hun vrienden. De Toverburcht-medewerkers blijven aanwezig tijdens de zwemles en zorgen dat iedereen weer teruggebracht wordt naar de BSO.

Jaar van Body & Brains
Het is het Jaar van Body & Brains bij IJsselkids Kinderopvang. Van juli 2018 tot juli 2019 gaan alle kinderen aan de slag met het thema Body & Brains. Dit wekelijkse zwemavontuur past heel goed in het themajaar. Want zwemmen is goed voor de spierontwikkeling, maakt je mentaal sterker, vergroot de zelfredzaamheid en is nog leuk ook!

Meer over KC Toverburcht: https://www.ijsselkids.nl/locatie/kinderdagverblijf-toverburcht/