De Lansingh start met Liz & Wes Spetterles

Voorbeeld

Vanaf januari introduceert zwembad De Lansingh een nieuw spetterend ouder en kind zwemles concept: De Liz & Wes Spetterles. Deze vervangt de huidige Aqua’Mini zwemlessen.

Baby's en peuters beleven samen met de karakters Liz de Zeester en Wes de Haai de spetterlessen. Liz & Wes zijn het zusje en broertje van Zed & Sop, de hoofdpersonages in het Optisport Zed & Sop’s grote onderwateravontuur, waar kinderen op een speelse manier naar het zwemdiploma toewerken. De Liz & Wes Spetterles is de beste voorbereiding op weg naar de zwemles met Zed & Sop.

Muziekdoos en spetterboekjes
De Liz & Wes Spetterles is ontwikkeld voor kinderen van 0 tot 4 jaar die in leeftijdscategorieën worden aangeboden. De Liz & Wes Spetterles is gericht op quality time tussen ouder en kind. Gaandeweg gaan de kinderen steeds meer ontdekken en zelfstandig oefenen. Op die manier wordt er een naadloze aansluiting op het Zed & Sop’s grote onderwateravontuur gecreëerd. Om het nog spetterender te maken, willen wij de beleving voor het kind compleet maken met Lis en Wes muziekdoos. Waar je washand figuurtjes en spetterboekjes met verhalen van Liz & Wes en hun avonturen in kan verzamelen, om samen met je kind in de sfeer van onze Spetterlessen te komen.