Zwemmen in de omgeving van Krimpen aan den IJssel bij De Lansingh

Onze zwembaden en gecertificeerde zwemlessen

Optisport De Lansingh heeft 3 zwembaden waarin gedurende de week verschillende activiteiten georganiseerd worden voor een brede doelgroep. Een van de baden is ons recreatiebad, een bad waar je er nog maar weinig van ziet. In de regio zijn wij dan ook een van de grootste recreatieve baden. Onze zwemlessen worden gegeven door een groep zeer ervaren instructeurs. Met de nodige ruimte die wij hebben in verschillende baden kunnen kinderen snel geplaatst worden.

Onze kinderfeestjes en de mogelijkheden

Van zeemeerminfeestje tot disco feestje op de laatste vrijdag van de maand. Per leeftijdsgroep en groep samenstelling hebben we een passend feestje. Eten, zwemmen met je vriendjes en vriendinnetjes, wat een feest!

Kom tot rust in de sauna

De Lansingh heeft een droge sauna en een natte sauna in de vorm van een Turks stoombad. Dit kan zelfs gecombineerd worden met een bezoek aan onze zonnebank. Buiten is er een speciaal afgeschermd gedeelte voor onze saunabezoekers.

Onze fitness-faciliteiten staan altijd klaar voor jou!

Ons complex beschikt over diverse fitness-apparaten voor cardio- en krachttraining. Zo hebben we gewichten tot en met 28kg, 2 hardloopbanden, 2 fietsen en 2 crosstrainers klaarstaan voor jou. Als je graag begeleiding wil bij jouw progressie en activiteiten, kan er bij externe contacten begeleiding in de vorm van personal trainer of fysio geregeld worden.

Onze horeca

In onze horecagelegenheid bieden we jou graag een hartig hapje aan onder het genot van een ijskoud drankje. Bovendien heb je vanaf onze gelegenheid een mooie, open plek met overzicht over de bezoekers en onze zwembaden.

Parkeren en bereikbaarheid van De Lansingh

Wij hebben een ruime parkeergelegenheid, zodat jij altijd je auto nabij kan parkeren. Parkeren bij Optisport De Lansingh doe je gratis. Natuurlijk beschikken we ook over invalidenplekken. Rijd je een elektrische auto? We hebben eveneens oplaadpunten beschikbaar voor jou op ons parkeerterrein. We zijn gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer en liggen op vijf minuten loopafstand van het centraal station. Tot snel!

afbeelding_lansingh_ingang2
afbeelding_lansingh_ingang
afbeelding_lansingh_horeca_airhockey
afbeelding_lansingh_horeca_airhockey2
afbeelding_lansingh_glijbaan
afbeelding_lansingh_zwembad4
afbeelding_lansingh_zwembad3
afbeelding_lansingh_zwembad2
afbeelding_lansingh_zwembad
afbeelding_ohc_krimpen_ijssel_lansingh