• HORECA

  Voorbeeld

  De Kreek heeft een perfecte en sfeervolle horecagelegenheid: Het Grand-Café (0418 - 63 16 57)

  Het kloppende hart van MFC De Kreek is de horecagelegenheid. Het Grand-Café is een sfeervolle horecagelegenheid met 130 zitplaatsen en heeft een buitenterras waar het in de zomer goed toeven is. Tevens kan het Grand-Café zodanig worden ingericht dat het geschikt is voor personeels- en/of bruiloftsfeesten, recepties, bedrijfsborrel en verjaardagen. Hierbij kan een combinatie worden gemaakt met de ruimtes van onze vergaderzalen.

  In ons gezellige Grand-Café kunt u niet alleen terecht voor een drankje na het sporten, maar ook voor een snack. In onze goed geoutilleerde keuken kan een eenvoudige, uitgebreide of feestelijke maaltijd worden bereid. Via het Grand-Café kunt u naar het buitenterras en de speeltuin. Ook voor feesten en partijen is ons Grand-Café het adres!

  Met zijn 130 zitplaatsen, en uitbreiding naar het buitenterras, de ideale gelegenheid voor bijvoorbeeld uw personeelsfeest, bedrijfsborrel, bruiloftsfeest, receptie en verjaardag. Voor meer informatie betreffende het huren van het Grand-Café belt u met 0418 - 63 16 57. Ook voor feesten en partijen is ons Grand-Café het adres!

  Kreek horeca 1

  Kreek horeca 2