Zwembad

Ons zwembad is onderverdeeld in 5 baden:

  • Het wedstrijdbad is 25 meter lang en 10 meter breed. De diepte loopt op van 1.10m naar 1.40m en daarna tot 2m diep.
  • Het instructiebad is 8m bij 10m. De diepte bij de trap is 0.45m en loopt op naar 0.85.
  • Het plonsbad (hierop komt de glijbaan uit) is 8m bij 6m en is 1.10m diep.
  • Via het plonsbad kom je in het uitzwemkanaal die uitkomt op het buitenbad. Het buitenbad is 10m bij 6m en ook 1.10m diep. Het buitenbad beschikt over een bruisbank en een swalldouche, waardoor je heerlijk kunt ontspannen.
  • Het baby en peuterbad is 7m bij 3m en is onderverdeeld in 3 kleinere baden met 3 verschillende diepteniveaus. Het diepste bad is 30cm diep en heeft een glijbaantje. Het middelste bad is 20cm diep en het laatste bad is 10cm diep. In het ondiepste badje staat een spuitpaal.

We hebben een glijbaan van maar liefst 60 meter lang! Deze komt uit in het plonsbad.

Horeca

Onze horeca is sfeervol ingericht en beschikt over ruim 130 zitplaatsen. Ook is het mogelijk om op het buitenterras in de zon te genieten. We hebben een uitgebreide menukaart om heerlijk te kunnen eten en drinken, dus voor ieder wat wils.

Zalen

We beschikken over verschillende zalen die voor allerlei activiteiten gehuurd kunnen worden. Receptie, feest, borrel, presentatie, vergadering, symposium of congres? De Kreek biedt professioneel ingerichte vergaderzalen. Alle zalen zijn van verschillende grootte, zo zijn er kleinere zalen tot 10 personen en grote zalen tot 250 personen. De zalen kunnen worden voorzien van moderne audiovisuele apparatuur en gratis draadloos internet. Er is ruime parkeergelegenheid en De Kreek is goed bereikbaar.

Reserveren kan via: reserveringen@optisport.nl of via 0485-342842.

Sporthal

We hebben 1 grote sporthal die onderverdeeld kan worden in 1 enkele zaal en een dubbele zaal. Ook kan de sporthal in zijn geheel gehuurd worden. Verschillende verenigingen doen hier bij ons aan sport.

Ook dit is te reserveren via: reserveringen@optisport.nl of via 0485-342842.

Speeltuin

Aan de achterkant van ons pand is er een hele grote speeltuin waar kinderen gratis toegang toe hebben. Er staan onder andere schommels, een glijbaan, een klimtoren, wiptoestellen en nog veel meer.

Fitness

Tot slot is de fitness sinds 1 december 2016 bij ons aangesloten als Optisport Health Club. Hier kun je terecht om te kunnen fitnessen of om aan groepslessen mee te doen. Ook beschikt de fitness over verschillende soorten zonnebanken.

Speeltuin De Kreek
Speeltuin De Kreek
Speeltuin De Kreek
Speeltuin De Kreek
Speeltuin De Kreek
De Kreek Maasdriel Kerkdriel
Vergaderruimte De Kreek De Watersnip
Sporthal De Kreek
Zwembad De Kreek
Zwembad De Kreek
Zaal De Kreek
Horeca Zwembad De Kreek
Zwembad De Kreek