Krazy Fit in 2020!

Voorbeeld

Wat zijn jouw goede voornemens voor 2020? Misschien wil je een paar kilootjes afvallen, lekkerder in je vel zitten of meer sporten. Dan hebben wij een ontzettend goede tip voor je: boek een les Krazy Fit. Wedden dat jij dan fit wordt in 2020? In deze blog vertellen we je alles over sporten bij Krazy Kangeroo in Zwolle.

Wat is Krazy Fit?
Werken aan je kracht, snelheid, conditie en lenigheid? Dat klinkt als een pittige opgave. Zeker als jij sporten belangrijk vindt, maar daar niet direct heel veel uur aan kwijt wilt zijn. Daarom hebben wij de perfecte oplossing voor je. Enerzijds werk je namelijk keihard aan een fit lichaam en anderzijds neemt het niet meer dan 30 minuten in beslag.

Voor wie is Fitjump?
Denk jij bij jezelf: ‘Maar ik ben helemaal niet zó sportief?’ Dan hebben we goed nieuws. Krazy Fit in Zwolle is namelijk een intensieve work-out, maar je kunt instromen op elk niveau. Jij bepaalt hoe los je gaat op één van onze trampolines. Er is natuurlijk wel altijd een ervaren Jumpranger bij die jou motiveert en probeert net even dat tandje bij te zetten.

Waarom trampolinespringen in bij Krazy Fit in Zwolle?
Trampolinespringen is ontzettend populair. En dan niet alleen meer onder kinderen. Maar ook de volwassenen uit Zwolle en omstreken weten de weg naar ons trampolinepark te vinden. Weet je hoe dat komt? Omdat trampolinespringen ontzettend goed voor je lichaam én geest is. Voor je body is het goed, omdat het een full body work-out is. Dat betekent dat alle spieren in je lichaam worden getraind tijdens een uurtje Krazy Fit.

Daarnaast staat een uurtje springen gelijk aan 1,5 uur hardlopen. Dus reken maar op een beetje spierpijn de dagen na je de eerste sportsessie. En heb je last van je gewrichten en je knieën? Ook dan is trampolinespringen een veilige optie. Door de vering van de trampolines worden klappen niet opgevangen door je gewrichten, maar door je spieren!

En – last but not least – als je op een trampoline springt maak je endorfine aan. Dus reken maar op een flinke glimlach (en spierpijn) als je klaar bent.

Boek nu je Krazy Fit-sessie
Wil jij jouw eerste Krazy Fit-sessie boeken bij Krazy Kangeroo in Zwolle? Dat kan gemakkelijk via onze website. En als je fan bent, kun je direct een all-in abonnement afsluiten. Benieuwd welke dagen je allemaal bij ons kunt springen? Kijk dan even verder op onze website!