Persbericht Krazy Kangaroo

Voorbeeld

Krazy Kangaroo open vanaf 1 december

Op vrijdag 1 december opent Krazy Kangaroo Enschede haar deuren. Dit is het nieuwe trampolinepark in de Twentehallen met ruim 2.500 m2 springplezier. Krazy Kangaroo biedt de complete “experience” voor beginnende tot gevorderde trampoline springer, begeleiders én toeschouwers. Minimum leeftijd is 8 jaar en op speciale tijden is er KidsJump voor kinderen van 5 tot 10 jaar. Reserveren kan vanaf nu via de website.

Krazy Kangaroo
Krazy Kangaroo is er voor iedereen die sportief is en van uitdaging houdt. Een unieke toevoeging aan het succesvolle indoor speelparadijs Avontura dat voor jongere kinderen is bedoeld. Er komen verschillende soorten areas, o.a.: een freejumping ruimte met horizontale en diagonale trampolines, een tricks area (met o.a. extra hoge spring mogelijkheden) en een sports area waar je fantastisch als een basketballer kunt dunken of turnoefeningen kunt doen. Ook is er een uitdagend Ninja Parcours. In het weekend wordt het trampolinepark regelmatig omgetoverd tot heuse discotheek waar iedereen te gekke moves kan maken op de tofste muziek met discoverlichting.

Horeca
Na het jumpen lekker eten…. Dat kan, Krazy Kangaroo heeft een prachtige horeca met een uitgebreide kaart. In het restaurant, waar je heerlijk relaxed kan zitten, kun je genieten van de lekkerste snacks en heerlijke burgers. Alle gerechten worden vers bereid door het keukenteam.

Opening
Op zaterdag 9 december a.s. staat de officiële opening gepland. Houd de facebook en instagram pagina van Krazy Kangaroo in de gaten voor het laatste nieuws: www.facebook.com/KrazyKangarooEnschede en www.instagram.com/krazykangaroo_enschede

Optisport
De Twentehallen en Avontura Twentehallen alsmede Krazy Kangaroo zijn onderdeel van Optisport Exploitaties. Optisport is exploitant van ongeveer 350 accommodaties verspreid door Nederland en België. Hiermee is Optisport marktleider in Nederland en België. Optisport is specialist in de exploitatie en het beheer van publieke voorzieningen als zwembaden, schaatsbanen, sporthallen en multifunctionele sport- en welzijnscentra, maar ook van private voorzieningen als fitnesscentra (Optisport Health Club) en indoorspeelparadijzen (Avontura).

Meer informatie over Krazy Kangaroo en Optisport: www.krazykangaroo.nl en www.optisport.nl