10.000e bezoeker Krazy Kangaroo

Voorbeeld

Persbericht

Enschede, 7 februari 2018

 

10.000e bezoeker bij Krazy Kangaroo

 

Krazy Kangaroo heeft in februari de 10.000e bezoeker mogen begroeten in haar trampolinepark in Enschede. Henrik ten Berge, 23 jaar uit Enschede, was de gelukkige bezoeker die een mooi cadeau in ontvangst mocht nemen: een 10-rittenkaart en een exclusieve 1 op 1 jumpsessie met een van onze Jumprangers om de gaafste tricks te leren. 

 

De prijs werd uitgereikt door locatiemanager Martijn Beekhuizen. Henrik kwam samen met zijn studiegenoten springen en was blij verrast met de prijs.

Martijn Beekhuizen: ‘Op vrijdag 1 december 2017 openden wij Krazy Kangaroo in de Twentehallen in Enschede. Het is een prachtige mijlpaal dat wij nu al de 10.000e bezoeker hebben mogen begroeten. Met de komst van het eerste trampolinepark van Optisport is er een nieuwe impuls aan de Twentehallen gegeven.’

 

Krazy Kangaroo
Krazy Kangaroo is het eerste indoor trampolinepark van Enschede, van de nieuwste keten van  trampoline venues in Nederland. Krazy Kangaroo biedt de complete “experience” voor beginnende tot gevorderde trampoline springer, begeleiders én toeschouwers. Krazy Kangaroo biedt jumpers de ruimte om naast de standaard aaneengesloten trampolinevelden, gebruik te maken van een breed aanbod aan jump-area’s zoals de Freejumping ruimte met horizontale en diagonale trampolines, een Tricks area met o.a. extra hoge spring mogelijkheden, een Pillow Pit, Foam Pit, Slackline, Bounceboard area, Ninja parcours en een Sports area waar je fantastisch als een basketballer kunt dunken of turnoefeningen kunt doen. Ga voor meer informatie naar www.krazykangaroo.nl.