Krazy Kangaroo Aalsmeer

Krazy Kangaroo Aalsmeer is onderdeel van een keten van ‘trampoline venues’ in Nederland. Krazy Kangaroo onderscheidt zich door:

  • De beste en nieuwste faciliteiten
  • Uitdagende minigames en area's
  • Energieke atmosfeer
  • Foods & drinks bij de hand
  • Professionele begeleiding en veiligheid

Krazy Kangaroo Aalsmeer biedt de complete “experience” voor beginnende tot gevorderde trampoline springer, begeleiders én toeschouwers.

Jump-faciliteiten

Krazy Kangaroo Aalsmeer biedt jumpers de ruimte om naast de standaard aaneengesloten trampolinevelden, gebruik te maken van een breed aanbod aan jump-area’s zoals de Freejumping ruimte met horizontale en diagonale trampolines, een Tricks area een Pillow Pit en hoge toren, Foam Pit en een Sports area waar je fantastisch als een basketballer kunt dunken of een potje Dodgebal kunt spelen. 

Eten en drinken

Na het jumpen lekker eten…. Dat kan! Krazy Kangaroo Aalsmeer heeft namelijk een uitgebreide menukaart. In ons restaurant, waar je heerlijk relaxed kan zitten, serveren wij de lekkerste snacks en heerlijke burgers. Onze menukaart biedt voor ieder wat wils. Al onze gerechten worden vers bereid door ons keukenteam.

Onze Cave is de perfecte plek om ook lekker met elkaar te relaxen onder het genot van een goed glas bier met een heerlijke bittergarnituur. Kom langs en ervaar de gastvrijheid van Krazy Kangaroo Aalsmeer.

WiFi

Natuurlijk hebben wij gratis WiFi is beschikbaar voor al onze bezoekers!

GlowGolf® en Chimpie Champ Aalsmeer

Krazy Kangaroo Aalsmeer is perfect te combineren met de naast gelegen GlowGolf® of voor de kids tot circa 12 jaar met Chimpie Champ Aalsmeer.

Parkeergelegenheid en bereikbaarheid

De locatie beschikt over een zeer ruime parkeerplaats die direct aan de Krazy Kangaroo ligt. Parkeren is hier gratis.