• VERENIGINGEN

  Voorbeeld

  Op deze pagina stellen de verenigingen zichzelf voor die gebruik maken van onze accommodatie. Onderstaande verenigingen hebben aangegeven dat hun contactgegevens op deze pagina getoond worden. Natuurlijk maken er meer verenigingen gebruik van onze accommodatie.

  Badminton

  Badmintonvereniging De Salvoërs (Recreatief)

  www.warnsveldbadminton.nl

  Contactpersoon:
  Peter Oosterhoff 
  06-55770816
  informatie@warnsveldbadminton.nl

  Basketbal

  Basketbalvereniging Appel&De Jong HO!?! (Recreatief)

  Zo’n 15 speelsters en spelers gooien elke woensdagavond van half negen tot tien uur gezamenlijk een balletje in De Kei. Bij RAAD/HO!?! gaat het er om, om met elkaar in een ontspannen en sportieve sfeer al basketballend de avond door te brengen. Omdat we gemengd spelen vinden we het belangrijk dat de verhouding vrouw-man ongeveer gelijk is. Daarom zijn we nu vooral op zoek naar meiden/dames vanaf ongeveer 14 jaar. Als basketballen je leuk lijkt (en je je conditie een beetje op peil wil houden) kom dan langs en speel geheel vrijblijvend een paar keer mee. Denk niet “ik ben te klein” of “kan ik niet”, want basketballen kan iedereen. We spelen met de (wat lichtere) damesbasketbal en De Kei heeft prima basketbalvelden.

  www.hobasketbalzutphen.jouwweb.nl

  Contactpersoon:
  Leo Nevenzeel

  0575-524458
  hozutphen@gmail.com 

  Gymnastiek

  Warnsveldse Sportvereniging W.S.V.

  Warnsveldse Sportvereniging W.S.V.Wie zijn wij en wat kun je bij ons doen? Van jong naar oud: wij geven als enige in regio Zutphen/Warnsveld les in Beweegdiploma. Een initiatief van de KNGU, bewegen voor de jongsten vanaf 2,5 jaar tot 4 jaar. Dan kunnen de kleintjes doorstromen naar kleuterdans of kleutergym, net wat ze zelf het leukste vinden!

  Het dansen gaat dan over in Jazzdance, Streetdance of Moderne dans. Bij de Jazzdance hebben we selectieteams die jaarlijks meedoen aan regionale wedstrijden. Al onze dansgroepen nemen elk jaar deel aan Dance Rhythm. Dance Rhythm is het dansfestijn dat WSV nu al een aantal jaren organiseert in de Hanzehal en waar veel belangstelling voor is van verenigingen uit de wijde omtrek. De gymnasten kunnen bij ons blijven turnen op recreantenniveau of ook de selectie als men daarvoor de talenten bezit. Ook hier kan men deelnemen aan wedstrijden voor zowel de recreanten als uiteraard de selectie.

  Sinds de zomer van 2018 geeft WSV ook de acrogymlessen. Een leuke uitdagende sport die acrobatische elementen met turnelementen combineert. En voor de liefhebbers geven we ook Aerobics. Daar varieert de leeftijd van 25 tot 60 jaar dus iedereen kan meedoen! Verder organiseren we om de twee jaar onze uitvoering. Elke twee jaar een ander thema waarop dan alle lesgroepen hun ideeën los laten en laten zien aan publiek in de Kei. Kortom een veelzijdige vereniging met aandacht voor gezelligheid, respect voor elkaar en elkaars kunnen. Kom je ook een keer langs voor een proefles?

  www.wsv-warnsveld.nl

  Contactpersoon:

  Jolanda Beser (Secretaris)

  0575-467444

  info@wsv-warnsveld.nl

  Judo

  Stichting Judo Zutphen

  We bieden voor alle leeftijdsgroepen judo aan. De allerkleinsten (2,5 - 5 jaar) kunnen kennismaken met het judo en de daarbij horende waarden (respect, discipline, doorzettingsvermogen, weerbaarheid) via het tuimeljudo. Ook is er judo voor de jeugd, jongeren en senioren. Bovendien is er speciale aandacht voor het wedstrijdjudo en topsport. Bij Stichting Judo Zutphen werken uitsluitend met gekwalificeerde en gepassioneerde trainers en coaches. Met veel persoonlijke aandacht stellen zij jouw ontwikkeling als judoka en als persoon voorop. Naast de individuele component van het judo, staat bij ons het sociale aspect hoog in het vaandel. Binnen de groep heerst tijdens het judo en daarbuiten een gezellige sfeer en grote verbondenheid. Het is een hechte en open groep die elkaar uitdaagt om het beste in zichzelf naar boven te halen. Kom gerust 3x gratis een judo les uitproberen.

  Stichting Judo Zutphen

  Telefoon: 06-38696867

  Email: kiryokuzutphen@gmail.com

  Korfbal

  Korfbalvereniging KVZ

  Ben je op zoek naar een vereniging waar jij, of je kind, kan sporten, maar ook gezelligheid en ontspanning vindt? Korfbalvereniging KVZ heeft het allemaal! Van april tot oktober op onze eigen sportaccommodatie aan de Laan naar Eme. In de winter binnen, in de Hanzehal en de Kei. Ben je een beginnende, recreatieve of ambitieuze sporter? Voor elk niveau en alle leeftijden zijn er bij KVZ wedstrijdteams en trainingsgroepen waar je aan mee kunt gaan doen. Voor kinderen en volwassenen met een verstandelijke beperking is er een fantastisch G-team, dat veel plezier beleeft aan de korfbalsport. Zelfs kinderen tussen 3 en 6 jaar kunnen al kennis maken met korfbal. Op de Kangoeroe Klup ontwikkelen zij spelenderwijs hun motoriek. ’s Zomers ligt de competitie stil, maar wil je ook dan nog korfballen? Dan kun je vanaf nu meedoen aan het Beachkorfbal. Naast deelname aan competitie, trainingen en toernooien is er voor jong en oud een breed aanbod van activiteiten en feesten. Betrokkenheid en gezelligheid is een groot goed binnen KVZ. Het is deze sfeer die ervoor zorgt dat veel leden van KVZ ook vrienden voor het leven worden.

  Meer informatie op www.kvz2000.nl

  Tafeltennis

  TTV Warnsveld 

  We vormen een gezellige club van zo’n 25 leden (vanaf 18 jaar) die zowel recreatief als in competitieverband een balletje slaan. Op dit moment spelen we met vier teams in de competitie, ons 1e team komt uit in de 2e klasse, afdeling Oost. Zo’n tien leden spelen op recreatief niveau. Prestatiegericht zijn we zeker maar de nadruk ligt vooral op de gezelligheid voor, tijdens en na het tafeltennissen. Ook organiseren we jaarlijks een feestavond waar ook de partners van de leden welkom zijn. De vaste speelavond is de maandagavond van 20.15 tot 23.00 uur. je bent van harte uitgenodigd om eens langs te komen om een kijkje te nemen of nog beter: om een keer mee te doen. Je hoeft je hiervoor niet vooraf aan te melden.

  Verdere informatie kun je op onze website www.ttvwarnsveld.nl vinden. 

  Volleybal

  WSV-volleybal

  Bij WSV-volleybal krijg je les van ervaren trainers en speel je samen met anderen in een team. Je kunt bij ons je eerst drie keer gratis meetrainen in De Kei, om te zien of je volleybal echt leuk vindt. Vanaf de zomer 2016 kunnen alle spelende leden Van WSV-volleybal, gedurende het beachseizoen, gratis gebruik maken van het BEACH-volleybalveld wat is aangelegd!

  Voor meer informatie kun je kijken op onze website: www.wsvvolleybal.nl of contact met ons opnemen:

  Ben je tussen de 5 en 12 jaar:

  Monique Hulst

  0575-521986

  monrob10@telfort.nl

  Ben je tussen de 13 en 18 jaar:

  Cor de Graaf

  06-16090378

  cor@isleuker.nl

  Ben je 18 jaar of ouder:

  Cynthia Luijken

  06-81831684

  cynn-@hotmail.com

  Contactpersoon overig:

  Erna Roelofs

  ernaroelofs@live.nl