• KINDERFEESTJES

  Voorbeeld

  Fitnessfeestje: Kennismaking met Fitness gedurende 3 kwartier. Er zal door een ervaren en gediplomeerde fitnessinstructeur een kei gave Funxtion les gegeven worden. Tijdens deze les ga je samen met je vriendjes en vriendinnetjes alle leuke onderdelen van de Fitness langs. Fun en uitdaging staan hoog in het vaandel. Na deze zeer intensieve les en een drankje, kunnen jullie je weer moe maar voldaan gaan omkleden. Dit feestje is vanaf 8 jaar. Na afloop van de zware inspanningen wordt er afgesloten met het eten van friet + kroket/frikandel in ons sportcafé!

  Zaalvoetbalfeestje: Dit stoere feest is met name geschikt voor jongens die echt van voetballen houden. Je gaat met je vrienden de zaal in om een uur te zaalvoetballen. Hier komen de echte voetballers goed tot hun recht! Denk eraan dat je binnenschoenen aantrekt zonder zwarte zool. Na afloop van de zware inspanningen wordt er afgesloten met het eten van friet + kroket/frikandel in ons sportcafé!

  Voor alle feestje is een minimum van 8 personen noodzakelijk. De kosten zijn € 9,50 per persoon en gaan altijd op basis van reservering en beschikbaarheid van de zaal/ fitness. Wil je een andere sportactiviteit of het feestje liever zonder friet maar bijvoorbeeld alleen de zaal huren? Dat kan, neem dan contact met ons op.

  Vul onderstaand formulier in om jouw kinderfeestje te reserveren.

  Let op: Het kinderfeestje is pas definitief nadat je van ons een bevestiging hebt ontvangen

  Geboortedatum jarige(n)