Sportcomplex De Kei is een moderne indoor sportaccommodatie, waar je diverse sporten zoals gymnastiek, volleybal, korfbal, basketbal, karate, badminton, tafeltennis enz. kunt beoefenen.

Overdag maken het basisonderwijs en de scholen voor voortgezet onderwijs volop gebruik van de accommodatie. Diverse sportverenigingen zijn in de avonduren en weekenden fanatiek aan het sporten in onze accommodatie.

De Kei bestaat uit een sporthal en een sportzaal, we beschikken over acht kleed- en doucheruimtes, twee scheidsrechterkleed- en doucheruimtes, een ruimte voor de wedstrijdleiding en een EHBO- ruimte. De wedstrijdleiding kan gebruik maken van de omroepinstallatie en het scorebord. De hal is door twee scheidingswanden te verdelen in drie verschillende gedeeltes en de zaal is door een wand te verdelen in twee ruimtes. Beiden beschikken over een tribune, de hal heeft een tribune boven en de zaal heeft een gelijkvloerse tribune.

De accommodatie is naast sport beoefenen ook geschikt voor allerlei bedrijfsdagen, beurzen, vlooienmarkten en feesten.

Onze gezellige horeca gelegenheid is tijdens het gebruik van de accommodatie geopend voor een hapje/drankje. De horeca is middels een scheidingswand in twee ruimtes te splitsen, waardoor we een mooie vergaderruimte voor ongeveer 30 personen voor je kunnen inrichten. De horeca en vergaderruimte zijn daarnaast beschikbaar voor besloten activiteiten zoals recepties, feesten en partijen.