Zalencentrum

Als zalencentrum is De Hoornbloem bijzonder geschikt voor bijna iedereen. Met een vijftal zalen kunnen wij ruimte bieden van groepen van 5 tot wel 200 personen. Voor eventuele grotere groepen is het mogelijk om de sporthal om te bouwen. Zo kunnen grotere evenementen ook plaatsvinden in De Hoornbloem. Een voorbeeld hiervan is bijvoorbeeld "De Grote Sprookjesshow".

De Hoornbloem leent zich ook heel goed als ruimte voor onder andere:

- Vergaderingen
- Verjaardagsfeestjes
- Condoleance
- Toernooien
- Doopfeestjes
- Bridgemiddagen
- Symposia
- Nog vele andere evenementen

Om deze evenementen tot een nog groter succes te maken is het mogelijk om begeleidend apparatuur te huren. Of het nu gaat om een beamer, een overheadprojector, een projectiescherm, een op maat gemaakt licht- en geluidsplan; het kan allemaal. Met behulp van deze technische snufjes, kun je je evenement net iets extra's geven. We werken samen met een gerenommeerd techniek bedrijf om aan al je wensen te voldoen.

Sporthal

Verenigingshal:
De sporthal van De Hoornbloem is een echte wedstrijdhal. Op dit moment maken diverse sportverenigingen gretig gebruik van deze sfeervolle hal. Het zorgt ervoor dat de sporthal niet alleen een hal is om te sporten, maar dat De Hoornbloem gezien kan worden als het clubhuis van diverse verenigingen.

Huren als particulier:
Je kunt de sporthal ook als particulier huren. Bijvoorbeeld voor een uurtje tennis, zaalvoetbal, volleybal of badminton. Het hiervoor benodigde materiaal mag je zelf meenemen tijdens de huurperiode. Tevens is de sporthal zeer geschikt voor een bedrijven sportdag, die je kunt afsluiten met een leuk feest in een van onze partyzalen. De mensen die liever naar de sport kijken hoeven hier ook niks van te missen, want onze tribune kijkt uit op de 1056m2 sportvloer.

Sportcafé:
“ …wat je wilt, wanneer je wilt, waar je wilt…” dat biedt ons Sportcafé. Dat is niet voor niets. Ons café heeft het hele jaar door, van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat, voor een ieder wat wils.
Na een vermoeiende en intensieve vergadering is het lekker vertoeven in het sfeervolle café. Onze gastheren en dames staan klaar om een koel drankje, een vers getapt biertje of een warm kopje koffie te serveren. Natuurlijk is het geen enkel probleem om rond te gaan met een warme of koude bittergarnituur.
Om de ruimte van zaal 1 en 2 te vergroten is het mogelijk om de tussenwand te verwijderen zodat er 1 grote feestruimte ontstaat. Er kan dan gedanst worden op de stenenvloer in de zaal terwijl er diverse zitjes worden geplaatst in het Sportcafé. Het Sportcafé is meer dan een café. Het is de ontmoetingsplaats van de sporters, de Midden Delftlanders en de zakelijke markt. Met recht kun je dan ook spreken van de “huiskamer” van De Hoornbloem.

De Hoornbloem zalencentrum
Horeca De Hoornbloem