Voor elke zwemmer een zwembad

Recreatiebad

Een bad met speelse vormen, diepte van 10 tot 120 cm en een heerlijke temperatuur van 30 graden Celsius. In het diepere gedeelte is er een 30 meter lange glijbaan, whirlpool, stroomversnelling en een 'jet-streamer'.

Peuterbad

Speciaal voor de allerkleinsten is er ook een afgeschermd stukje peuterbad met waterparaplu. In dit badje bevinden zich leuke speelmaterialen.

Instructiebad

Dit 25 meter lange bad in L-vorm is geschikt voor vrijzwemmen, groepslessen, banenzwemmen en zwemlessen.

Buitenbad

In de periode van begin mei t/m eind augustus kun je gebruik maken van onze buitenbaden.

Zonnebank

Bij de Hoge Bomen geniet je van een geclassificeerde zonnebank als je ook in de herfst en de winter wil pronken met een egale, zongebruinde huid. Je vindt de luxe zonnebank in een aparte ruimte die direct aansluit op het zwembad.

Turks Stoombad

In het Turks Stoombad kunnen tot 15 personen tegelijk stomen. Het gebruik van het stoombad zit inbegrepen in je entreekaartje. Een bijzondere ervaring voor lichaam én geest.

Kinderfeestjes

Zed & Sop zijn de Optisport-mascottes die je met hun verhalen en avonturen op weg helpen naar een zwemdiploma. Maar je kunt ze ook kennen van hun vrolijke zwemfeestjes. De feestjes lopen over van waterpret met kinderen. Zed & Sop vieren hun openingstijden voor vrijzwemmen vieren, samen met al je vriendjes en vriendinnetjes!

Bekijk hier onze uitgebreide arrangementen voor kinderfeestjes en een spetterende verjaardag!

Onze horeca

Kom een ijskoude frisdrank of heerlijk hapje eten scoren in onze gezellige horecagelegenheid. De Hoge Bomen heeft zowel een droge als een natte horeca. Buiten vind je een gezellig terras waar je rustig bij kan komen van een aangename dag vol plezier en ontspanning bij Optisport.

Parkeren bij Hoge Bomen in Naaldwijk en onze bereikbaarheid

Wij hebben een groot parkeerterrein met ruim 200 beschikbare plaatsen op het sportcomplex. Op het terrein van Hoge Bomen parkeer je helemaal gratis en bovendien recht voor de deur. Zo hoef jij je zo min mogelijk druk te maken over randzaken en kan je je volledig richten op je welverdiende ontspanning. Kom je met het OV? Ook dan is Hoge Bomen uitstekend bereikbaar. Er ligt een busstation op vijf minuten loopafstand.

Ingang De Hoge Bomen
Zwembad De Hoge Bomen
Zwembad De Hoge Bomen
Zwembad De Hoge Bomen
Zwembad De Hoge Bomen
Zwembad De Hoge Bomen
Zwembad De Hoge Bomen
Zwembad De Hoge Bomen