Wij brengen je in beweging!

Voorbeeld

Beste sporter

Elke activiteit wordt hier uitgelegd en kan jij kiezen welke bij jou past, zien we je snel weer bij Optisport Health Club Soest?

Vergeet niet om van te voren te reserveren en je aan te melden voor elke activiteit via de link in je e-mail.

Fit & Shape
is de meest gevarieerde groepsles met een breed scala aan oefeningen uitgevoerd. Je werkt op plezierige wijze aan je coördinatie, snelheid, bewegelijkheid, hart- en longconditie, kracht, een positieve instelling en je mentale en fysieke fitheid. Fit & Shape laat zien dat sport, plezier en algehele gezondheid gemakkelijk samen gaan.

Yoga
Yoga is een training waarmee je werkt aan je lichaam en geest. Fitheid is veel meer dan fysiek sterk zijn, ook je geest moet in conditie zijn. De oorsprong van Yoga ligt in het Verre Oosten waar veel mensen Yoga en Tai Chi beoefenen. Deze oude culturen leven naar het begrip balans. Hoe vind je de juiste verhouding tussen inspanning en ontspanning? Yoga biedt de oplossing.

Pilates
Het gehele lichaam wordt bij iedere beweging betrokken. Kortom: fitness vanuit een ander perspectief! Pilates is niet aan leeftijd gebonden en in principe ook niet aan lichamelijke beperkingen omdat de oefeningen worden aangepast aan de conditie, ervaring en mogelijkheden van elke individu. Pilates is voor iedereen, van topsporter tot niet-sporter. Het is een uitgebalanceerde methode die uitgaat van respect voor het lichaam en niet belastend is voor de rug.

Fifty Fit
staat voor bewegingsactiviteiten voor mensen van 50 jaar en ouder. De activiteiten zijn aangepast aan uw wensen en mogelijkheden. Onder begeleiding van erkende instructeurs kunt u op verantwoorde wijze werken aan conditie, kracht, bewegelijkheid en lenigheid; kortom uw gezondheid.

Optikids Gym
maakt je sterk en fit. Je wordt gespierder, leniger en je humeur krijgt een enorme boost.
Optikids Gym brengt je in beweging met uitdagende sportlessen onder professionele begeleiding. Ervaar het zelf en doe mee! De lessen bestaan o.a Circuittraining, coördinatie spellen, conditie training en de laatste vrijdag van de maand is er een zwemtraining hiervoor zijn A & B diploma verplicht.

Insane
Kortom; afzien en tot het gaatje! Een fitness training met beleving, vol passie en plezier! Je werkt met een enthousiaste trainer die je van begin tot het einde van de les zal begeleiden en zal stimuleren het beste uit jezelf te halen. De trainer zorgt ervoor dat jij je prima op je gemak voelt met deze uitdagende les.

BRN
Tijdens de 45 minuten durende BRN workout geef je je lichaam vorm terwijl je aan een ijzersterke conditie werkt. Om je spieren op te warmen, start iedere BRN les met een grondige warming-up. Na de warming-up is het tijd om knallen! Heftige cardioblokken in combinatie met de XCO-buizen doen je hartslag omhoog schieten waardoor jij je calorieën optimaal verbrandt!

De XCO-buizen maken BRN de absolute fatburner! De met grit gevulde buizen geven je spieren extra weerstand. Hierdoor moeten je spieren harder werken en boek jij nog meer progressie.

Core
is een efficiënte work-out om op een snelle én verantwoorde manier je kernspieren te trainen. Je buik, billen en rug worden strakker en sterker. Functioneel trainen staat centraal in deze les. Samen trainen, focus op de Core en een hoge intensiteit zorgen voor een snel effect.

Power
is een zeer effectieve groepstraining waarbij je gebruik maakt van een halter met gewichten. De zwaarte van de gewichten wordt aangepast aan jouw wensen. Power is ideaal als je wilt werken aan je hele lichaam. Je voelt je fitter en krijgt meer energie & kracht.

Aqua Fit
Samen bewegen in het ondiepe water is gezond en bovendien erg gezellig. Onder begeleiding van een gediplomeerde zweminstructeur voer je op een
verantwoorde manier en op eigen niveau de oefeningen uit. Houd je spieren soepel en voel je weer helemaal fit.

• Verbeter je conditie en geniet van sociale contacten
• In het water kun je veilig bewegen met minimale kans op blessures
• Train in groepsverband, maar op je eigen niveau
• Onder begeleiding van een gediplomeerd zweminstructeur

Aqua Vitaal
Bewegen is belangrijk, zeker als je ouder wordt. Onder begeleiding van een gediplomeerde zweminstructeur beweeg je op een effectieve en veilige manier in het ondiepe
water om fit, gezond en mobiel te blijven. Door de opwaartse druk van water raak je minder snel vermoeid en is de kans op blessures nihil. Naast het sportieve karakter, is het vooral ook een leuke en gezellige groepsles.

• Blijf fit, gezond en mobiel door te bewegen
• Train in een gezellige groep, op je eigen niveau
• Er wordt rekening gehouden met de lichamelijke mogelijkheden en beperkingen

Aqua Bootcamp
is een powertraining in diep en ondiep water, waarbij zowel jouw conditie als kracht wordt verbeterd. Dit doe je tijdens een mix van zwemvormen en oefeningen in het water en zelfs op de kant. Aqua Bootcamp staat voor actie, snelheid, afwisseling en samenwerking, met en zonder trainingsmateriaal.

Aqua Bootcamp is zeer geschikt voor fanatieke sporters, maar ook beginners kunnen deelnemen. Het gaat om het verleggen van je eigen conditionele grenzen.

Bootcamp
is in groepsverband sporten in de buitenlucht onder begeleiding van een trainer. Is binnen in een sportschool zitten niks voor jou? Maar wil je fit, sterk, soepel, strak en in de buitenlucht in beweging zijn? Dan is Bootcamp echt iets voor jou! De Bootcamp Team trainingen bestaan o.a. uit: hardlopen, intervaltraining en fitnessoefeningen. De ideale work-out om je sterk, strak, slank en energiek te laten voelen.

 

Vergeet niet om van te voren te reserveren en je aan te melden voor elke activiteit. Tot snel bij  Optisport Health Club Soest!