NIEUW! My Wellness

Voorbeeld

MYWELLNESS
Mywellnessis de connected en op maat gemaakte trainingservaring die je helpt je sport-, fitness- en gezondheidsdoelen op een snelle, makkelijke en leuke manier te bereiken.

 

MOTIVATIE OM TE BEWEGEN
Met mywellness kan je alle activiteiten volgen die je in uw sportcentrum of in de buitenlucht doet, met een overzicht van de afgelegde kilometers en verbrande calorieën. Met elke fysieke activiteit waaraan je deelneemt verzamelt je MOVEs. Dit zijn meeteenheden die je kan vergelijken met die van je vrienden, om te zien wie het actiefst is.

mywellness

ALLES IN ÉÉN APP
Sluit je favoriete apps aan op mywellness en bewaar al je sport- en lifestyle resultaten in één enkele app. Ontdek hoe actief je bent, controleer je fitheid, vergelijk je prestaties en bekijk al je gegevens op een enkel scherm.

apps

DE BESTE TRAININGSPARTNER
De mywellness app wordt je trouwste trainingspartner en begeleidt je stap voor stap totdat je jouw doel bereikt. Dankzij gepersonaliseerde trainingsprogramma's en video tutorials waarin de oefeningen worden toegelicht. Je kan de app downloaden via GOOGLE PLAY of APPLE STORE