Opening 1 juli

Voorbeeld

Fitness zal er voorlopig anders uit gaan zien. Je kunt nog steeds bepalen wanneer je sport. Na het beantwoorden van een aantal vragen over jouw gezondheid, maak je via de link in de mail een reservering voor jouw sportmoment. Let er dus op dat jij en je sportmaatje dezelfde tijd reserveren.

Om voor jou, je mede sporters en onze medewerkers weer een verantwoorde sport & werkomgeving te creëren, hebben wij een aantal aanpassingen gemaakt in de club en in de werkwijze.

Bij binnenkomst let je er op dat er geen drukte bij de deur ontstaat en reinig je je handen bij de direct aangewezen punten, met desinfectie gel.

Zorg dat je al zoveel mogelijk in je sportoutfit aankomt, je handdoek & bidon met drinken meeneemt.

Iedere sporter krijgt bij binnenkomst een eigen spray met reinigingsmiddel en een schoonmaakdoek.

Gebruik de aangegeven looproutes om bij jouw trainingsplekken te komen. Al onze apparaten, trainingsplekken en toestellen zijn 1,5m van elkaar verwijderd.

Na gebruik van een sportplek laat je deze gereinigd achter voor de volgende sporter.

Kom je in de club om een les te volgen dan loop je direct door naar de groepsleszaal en neem je een plek in, in de verst mogelijke hoek, zodat de zaal van achter naar voren gevuld word. De FX lessen worden nog steeds buiten gegeven.

Na elke les krijgen de groepslesdeelnemers de ruimte om de materialen in hun eigen vak te reinigen en één voor één de leszaal te verlaten.

Alle medewerkers staan nog steeds klaar om je te helpen met persoonlijke schema's, tips & tricks en zullen er op letten dat onze nieuwe hygiëne normen nageleefd worden.

In onderstaande video zie je precies hoe jouw sportmoment er nu uit zal zien.
https://www.youtube.com/watch?v=1oNFPmjJK8M&feature=youtu.be&fbclid=IwA…

Op deze manier waarborgen wij ieders gezondheid en veiligheid en sport jij weer op een verantwoorde manier bij Optisport Healthclub!

Wij brengen je in beweging

Optisport Healthclub Sneek