Wekelijkse update over Fitsnacks TV

Voorbeeld

14-04-2020
We hebben net een lang paasweekend achter de rug. Een weekend met veelal mooi weer. Ondanks het mooie weer zijn er toch weer tienduizenden work-outs gedaan via het platform Fitsnacks TV.

Deze week zijn twee volledig nieuwe work-outs toegevoegd aan het platform. Fit+ Cardio : We zien dat er veel oudere jongeren deelnemen aan onze online work-outs. Daarom hebben we speciaal voor hen een Fit+ Cardio geproduceerd. Als je lekker aan je conditie wilt werken, is dit iets voor jou!
Barbell Work-out : Ook hebben we voor sporters met een liefde voor krachttraining, een Barbell Work-out geproduceerd. Hiervoor heb je een halter (uit de welbekende Power, Pump of Barbell Work-out) nodig. In deze lekkere training, doorloop je verschillende haltertechnieken met impact op het hele lijf.

Wat kun je verder van ons verwachten deze week?
• We hebben extra losse cooling-downs toegevoegd aan FitSnacks.TV. Deze kun je starten na een reguliere work-out. Er was vraag naar en daar voldoen wij met alle plezier aan!
• De LIVE work-outs, die we dagelijks uitzenden om 19:30 uur, worden de volgende dag herhaald.
• Ook zullen we deze week opnieuw meerdere indoor cycling work-outs toevoegen.
• Er komen deze week ten minste 20 nieuwe work-outs en overige video's bij op het FitSnacks.TV platform!

Heb je nog geen inloggegevens ontvangen voor Fitsnacks TV stuur dan een mailtje naar gastland-teamleiderfitness@optisport.nl