Gesloten wegens brand

Voorbeeld

14 november zijn wij getroffen door een catastrofe – de sporthal van De Schelft is volledig verloren gegaan en ook de rest van het gebouw en het zwembad zijn beschadigd geraakt door de gevolgen van de brand. Dit heeft een enorme impact op heel Noordwijkerhout en zeker op iedereen die direct betrokken is bij De Schelft, als werknemer, als sporter of anderszins. 

De vele reacties die wij als Optisport inmiddels van onze klanten hebben gekregen zijn hartverwarmend en ervaren wij als grote steun. Dat motiveert ons en al onze medewerkers om er zo snel mogelijk voor te zorgen dat u weer vertrouwd en veilig bij Optisport kunt zwemmen of sporten.

Of dat ook bij De Schelft zal zijn kunnen we nu nog niet zeggen. Eerst maar eens de schade inventariseren en opruimen. Je kunt er echter zeker van zijn dat wij alles in het werk zullen stellen om jou als bezoeker ook in deze situatie gezond in beweging te houden.

Houd daarom je mail, onze website en social media-kanalen in de gaten, dan blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Graag tot ziens bij Optisport.

Namens alle medewerkers van Optisport De Schelft