MyFit Velddriel maakt doorstart bij Optisport Health Club Maasdriel

Voorbeeld

Na het faillissement van sportschool MyFit uit Velddriel vorige week is vandaag bekend geworden dat Optisport Health Club Maasdriel de activiteiten, leden en personeel van MyFit overneemt. Leden van beide partijen krijgen hierdoor te maken met extra voordelen, zo wordt onder andere het aanbod groepslessen uitgebreid.

Na 20 jaar sluiten de deuren van sportschool MyFit definitief op 8 maart 2020. Direct de dag erna kan iedereen terecht bij Optisport Health Club Maasdriel, gevestigd in MFC De Kreek. De leden van MyFit kunnen daar direct aan de slag met hun oude MyFit abonnement.

Door het bundelen van de krachten krijgen de leden van beide partijen extra voordelen. Zo nemen onder andere het aanbod én de diversiteit van de groepslessen toe. Daarnaast gaat het personeel van MyFit ook aan de slag in de Optisport Health Club zodat de leden van MyFit kunnen blijven sporten bij hun eigen instructeur. Verder biedt Optisport iedereen gratis sportdrank, gebruik van de sauna en deelname aan de Aqualessen en het banenzwemmen in het zwembad aan.

De bekende fysiotherapeuten van MyFit zijn deze week al verhuisd naar Optisport Health Club Maasdriel zodat ook deze medische begeleiding voortgezet kan worden.