Win een weekendje Milaan, tickets voor de Oranjeleeuwinnen of een luxe dag Wellness!

Voorbeeld

Een weekendje naar Milaan inclusief zakgeld of kaartjes voor een wedstrijd van de Oranjeleeuwinnen? Of toch heerlijk genieten in één van de beste wellnesscentra van Nederland?

Wie weet win jij wel één van deze prijzen, want meedoen is nog nooit zo makkelijk geweest! Schrijf jezelf vóór 1 april in voor onze nieuwsbrief, onder alle nieuwe inschrijvingen verloten we prijzen voor een onvergetelijk uitje met vrienden of familie!

Prijzen

1e prijs: Weekendje Milaan voor 2 personen
Weekend Milaan voor 2 personen inclusief zakgeld! Verblijf in uitstekend 4-sterren hotel in het centrum van Milaan. Een directe vlucht die vertrekt op vrijdagmiddag vanaf Amsterdam en terugvlucht op zondag einde van de middag. Inclusief stoelreservering en handbagage.

2e prijs: 4 kaarten voor een wedstrijd van de Oranjeleeuwinnen
4 kaarten voor een wedstrijd van de Oranjeleeuwinnen.

3e prijs: Dag Wellness voor 2 personen 
Luxe Wellness dag in Wellness resort Thermen Bussloo, één van de beste van Nederland! Inclusief een luxe lunch, mogelijkheid om weekenddag te kiezen, massage of gezichtbehandeling van 35 minuten en onbeperkt toegang. 

Overige prijzen
Verder verloten we nog kaartjes voor gratis toegang tot een Optisport locatie: zwembaden, fitnesscentra, ijsbanen, trampolineparken en indoor speelparadijzen.