• BEDRIJFSFITNESS

  Voorbeeld

  Bedrijfsfitness biedt verrassend veel voordelen voor werkgever en werknemer!

  Werkgever: gezonde werknemers presteren beter
  Gezonde werknemers presteren beter en kosten daardoor aanzienlijk minder. Werknemers met een gezonder lichaam ervaren minder stress, zijn beter bestand tegen ziekte en hebben meer energie. Sport en beweging bevorderen de gezondheid. Uit onderzoek van TNO blijkt dat het ziekteverzuim daalt (gemiddeld van 9% naar 2%) en de arbeidsproductiviteit met gemiddeld 12,5% toeneemt. Daarnaast is het ook nog eens fiscaal voordelig. Werknemers stimuleren te bewegen is dus erg lucratief! 

  Werknemer: Persoonlijke doelstellingen en intensieve persoonlijke begeleiding
  Sporten bij Health Club De Ronde Venen betekent dat je altijd een traject op maat krijgt en persoonlijk wordt begeleid. Er wordt rekening gehouden met je fysieke gesteldheid, interesses en doelstellingen. We voeren eerst een beginmeting op maat uit (inclusief Fit test, Trainingsschema en anamnese). Indien gewenst ontvang je een persoonlijk voedingsadvies. Iedere sporter krijgt persoonlijke en deskundige begeleiding!  

  Met de Wellness key Technogym heb jij altijd je persoonlijke schema bij je. Er wordt een trainingsprogramma speciaal voor je op de TGS-sleutel gezet. Voordeel daarvan is dat je niet elke keer de cardioapparatuur hoeft in te stellen. Je neemt eenvoudig de TGS-sleutel mee van het ene naar het andere apparaat. Voor elke training laad je de TGS-sleutel op en na elke training laad je je eigen gegevens weer in de computer van het Technogym systeem. Het unieke Technogym sleutelsysteem geeft een prachtig overzicht van de test- en trainingsresultaten. Elke training geeft opnieuw een overzicht van de hartfrequentie, de trainingstijd, het aantal verbruikte calorieën en een prestatiecijfer. 

  De hele dag zijn medewerkers aanwezig in de Health Club om je te helpen met je doelstelling of je vragen te beantwoorden. Deze intensieve persoonlijke begeleiding en het sporttraject op maat zorgen ervoor dat je met veel positieve energie blijft sporten. 

  Uniek sportaanbod: fitness, zwemmen en yoga
  Uniek bij Health Club De Ronde Venen is de mogelijkheid om fitness te combineren met zwemmen en yoga.  Naast fitness (cardio en kracht), groepslessen en yoga kun je gratis gebruik maken van alle zwemfaciliteiten van Het Veenweidebad (gevestigd op dezelfde locatie). Zo kun je banenzwemmen, vrijzwemmen en mee doen aan de verschillende Aqua groepslessen. Kortom, een uniek sportaanbod waarbij je zelf bepaalt wanneer je sport en wat je doet. 

  Naast deze unieke combinatie aan sportactiviteiten kun je ook gratis gebruik maken van het spreekuur voor fysiotherapie (inpandig) en heb je onbeperkt toegang tot de sauna en zonnebank. En in onze gezellige lounge is gratis koffie, thee en sportdrank verkrijgbaar.

  Zeer ruime openingstijden
  Op werkdagen zijn wij om 7:00 uur open en sluiten we om 22:30 uur. Je kunt dus zowel voor, tijdens als na het werk, op het voor jou meest geschikte moment, langskomen om te sporten.

  Tot slot: sporten met aantrekkelijke korting
  Kies je er als werkgever voor om bedrijfsfitness aan te bieden binnen de vrije ruimte van de werkkostenregeling, dan zal dit zeker bijdragen aan de gezondheid en vitaliteit van je  werknemers. Dit draagt vervolgens weer bij aan een betere en duurzame inzetbaarheid. Daarbij bieden wij voor Bedrijfsfitness aantrekkelijke kortingstarieven. Neem hiervoor contact op via 0297-254024 of derondevenen@optisporthealthclub.nl

  Natuurlijk kun je jouw personeel gebruik laten maken van een gratis weekpas. Graag vernemen we hoeveel weekpassen we voor jouw personeel klaar kunnen leggen bij de Health Club De Ronde Venen.