Haal het maximale uit jezelf bij Optisport Health Club in Bergen

Optisport Health Club: Word de fitste versie van jezelf

Onderweg naar je werk, op de weegschaal of het opbrengen van die laatste loodjes: elk moment telt en elk beetje inspanning heeft impact. En ergens tussen die eerste stapjes en die allerlaatste meters voor de finish line, daar vind je fitness.

Hoe jij je tijd doorbrengt bij Optisport Health Club bepaalt wanneer en vooral hoe jij je doelen behaalt. Wat die doelen ook mogen zijn. Wij willen je daar zo goed mogelijk bij helpen en onderdeel uitmaken van jouw bijzondere reis. Wij geloven in jouw vooruitgang. Want als jij jouw vooruitgang kan zien, pas dan zie je hoe enorm jouw mogelijkheden echt zijn.

Jouw voordelen als Health Club-lid. Maak gratis gebruik van:

  • Persoonlijke begeleiding
  • Fitness (cardio en kracht)
  • Zwemmen in sportcentrum Pica Mare en ’t Hoogkoor
  • Groepslessen (o.a. Power, Cycle, Step, Yoga, Core, Challenge en 50+ fit)
  • Gratis sportdrank
  • Gezondheidstesten en persoonlijke trainingsschema’s
  • Sauna

Geef jouw fitness vorm zoals jij het wil

Wil je individueel trainen op een moment dat jou het beste uitkomt? Natuurlijk kan dat. Onze fitnessruimte staat vol met verschillende cardio en krachttoestellen waar je zelfstandig en volledig volgens je eigen invulling kan trainen. Met jouw persoonlijke schema helpen we je vriendelijk maar doelgericht om jouw doelstellingen te behalen.

Motiveer jezelf en anderen met onze groepslessen

Bij Optisport Health Club worden verschillende uitdagende groepslessen gegeven. Je krijgt energie door te bewegen met anderen en je motiveert elkaar om nét dat beetje extra te geven. Win-win!

Maak gratis gebruik van ons zwembad als onderdeel van je abonnement

Als lid van Optisport Health Club mag je gratis gebruik maken van de faciliteiten in ons zwembad. Zo kun je banenzwemmen, vrijzwemmen en mee doen aan de verschillende aqua-groepslessen. Deelnemen is zo simpel als het laten zien van je Optisport pas bij de receptie van het zwembad.

Ervaar onze nieuwe horecagelegenheid

Na de recente verbouwingen presenteren wij je een geheel vernieuwde bar. Kom je onze nieuwste horecagelegenheid samen met ons ervaren? We voorzien je graag van een lekker hapje en een ijskoud drankje. Jouw comfort voor én na het sporten staat voorop. Fit zijn draait niet alleen om de tijd die doorbrengt in de gym, maar ook om je tijd rondom de gym.

Bereikbaarheid van de Optisport Health Club in Bergen

De Optisport Health Club Bergen is gelegen in het veelzijdige recreatiecentrum Den Asseldonk. Wij zijn centraal gelegen en dus prima bereikbaar met de auto. Wij beschikken over ruim voldoende gratis parkeerplaatsen voor de deur. 

Wij hopen je snel te mogen begroeten bij de Optisport Health Club in Bergen!