• SPORTHALLEN EN ZALEN FRANKENHAL

  De Frankenhal biedt al jaren onderdak aan een groot aantal sport- verenigingen. Met een oppervlakte van 1.100 vierkante meter leent de hal zich perfect voor de meest uiteenlopende sporten; van volleybal en zaalvoetbal tot tennis en badminton. In het gezellige sportcafé wordt gedart, sportwedstrijden bekeken en speciaalbiertjes gedronken.

  Frankenhal Goirle is daarmee uitermate geschikt voor uiteenlopende ontspannings- en sportdoeleinden en biedt voor ieder wat wils!

  Sporthal
  In ons sportcomplex is een compleet ingerichte sporthal aanwezig welke door middel van schermen eventueel in drie delen kan worden opgesplitst. De oppervlakte van de sporthal is ruim 1100 vierkante meter. De hal is voorzien van diverse sportattributen en leent zich perfect voor de meest uiteenlopende sporten.

  Feestzaal
  Een uniek gedeelte van ons sportcomplex is de feestzaal. Met zijn sfeer- volle inrichting en bar is deze zaal ideaal voor borrels, familiedagen en bedrijfsuitjes. 

  Sportcafé
  In de zomerperiode is er intensief gewerkt aan de horecagelegenheid van de Frankenhal. Zo zijn o.a. de muren voorzien van nieuwe, strakke kleuren en met een geweldig resultaat! Wij zijn trots op de vernieuwde horecagelegenheid. Kom jij er binnenkort ook eentje drinken? 

  Reserveren
  Voor het reserveren van een van de sporthallen of zalen kun je onderstaande formulier invullen voor meer informatie. 

  print-icon

  SPORTHALLEN EN ZALEN FRANKENHAL

  zaalhuur
  € 73,90
  Hele sporthal commercieel
  zaalhuur
  € 47,50
  1 deel sporthalcommercieel
  zaalhuur
  € 63,35
  2 delen sporthal commercieel
  zaalhuur
  € 11,55
  Feestzaal