• VERHUUR

  Avontura/Flevopark Dronten afhuren

  Vergader- of feestlocatie huren

  Ben jij op zoek naar een locatie voor het vieren van een verjaardag, bruiloftsreceptie, bedrijfsfeest of jubileum? Of toch meer een zakelijke bijeenkomst als een vergadering, meeting, congres, training of presentatie? Bij Flevopark Dronten ben je aan het juiste adres. Wij bieden diverse zalen van verschillende groottes aan die gehuurd kunnen worden voor evenementen van ieder formaat. Op voorhand nemen wij uitgebreid jouw wensen door, zodat wij je hier perfect in kunnen voorzien. Is jouw avond geslaagd, dan is onze avond ook geslaagd. Zo kunnen wij jou een muziekinstallatie, verlichting, een podium, statafels en dergelijke aanbieden. Jij wenst, wij leveren maatwerk. Ook kan je gebruik maken van onze uitgebreide catering.

  Zakelijke of feestelijke gelegenheid

  Zoals benoemd beschikt ons pand over diverse ruimtes die geschikt zijn voor zowel zakelijke als feestelijke gelegenheden. Van kleine bijeenkomsten als een vergadering, training, presentatie tot grotere evenementen als een receptie, congres, verjaardags- of bedrijfsfeest. Wij houden rekening met jouw wensen, zodat de grootte van de ruimte past bij de sfeer die jij voor ogen hebt. In onze kleinste ruimte  passen maximaal 10 personen, terwijl onze grootste ruimte  geschikt is voor groepen tot wel 1.000 personen. De mogelijkheden zijn dus uitgebreid en de keuze is aan jou.

  Vergaderen_dronten

  Horeca

  Wens jij kwalitatief goed eten tijdens het evenement? Ook daarin kunnen wij jou in je behoeften voorzien. Ons pand beschikt namelijk over twee horecagelegenheden waar we tot wel 75 personen kunnen ontvangen. Buiten de horecagedeelten kunnen wij ook hapjes en drankjes aanbieden binnen het pand. Met onze uitgebreide keuken varieert het eten van bittergarnituur tot broodjes  en avondmaaltijden. In principe kunnen wij alles klaarmaken, etenswensen kan je met ons afstemmen tijdens het reserveren.

  Zaal_huren_dronten

  Bereikbaarheid

  Flevopark Dronten is uitstekend te bereiken met zowel de auto als het openbaar vervoer. Voor de deur hebben wij voldoende (gratis) parkeergelegenheid en het busstation zit op minder dan 10 minuten loopafstand.

  Heb je interesse? Vul dan het onderstaande contactformulier in en wij nemen binnen 2 werkdagen contact met je op om jouw wensen te bespreken.