Zomerzwemlessen en start nieuwe seizoen

Voorbeeld

Beste ouders/verzorgers,

Na een verplichte sluiting vanwege COVID-19 hebben wij sinds enkele weken onze deuren weer geopend voor bezoekers. De opening vindt gefaseerd plaats en uiteraard worden hierbij de richtlijnen van het RIVM nageleefd. We zijn erg blij dat we de zwemleskinderen weer mogen ontvangen en kijken ernaar uit hen te begeleiden naar hun zwemdiploma’s. In deze brief lichten we toe hoe de komende periode eruit komt te zien.

Zomerzwemlessen
Wij hebben goed nieuws, de zwemlessen gaan door tijdens de zomervakantie! Vanwege de verplichte sluiting heeft jouw kind geen zwemles kunnen volgen en veel gemist. Er is daarom besloten om ook tijdens de zomervakantie zwemles aan te bieden bij Zwembad De Albatros in Eersel. De adresgegevens vind je onderaan deze brief.

Tijdens de zomervakantie is het mogelijk om losse lessen aan te schaffen. Deze lessen vallen buiten de reguliere betaling en kosten € 14,- per les. Inschrijven kan tijdens de zwemles bij Zwembad Eikenburg. Je betaalt dan direct alle lessen waarvoor je je opgeeft, bij voorkeur per pin. De zomerzwemlessen duren 45 minuten en vinden plaats in de ochtend. Meer informatie over lestijden en lesdagen ontvang je in het zwembad.

Overgang naar Zed & Sop’s Grote Onderwateravontuur
Begin maart hebben we je middels een brief geïnformeerd over het zwemlesconcept van Optisport. Middels deze brief zullen we deze informatie nog even kort herhalen.

Bij het zwemlesconcept van Optisport gaan zwemleskinderen samen met de themafiguren Zed de haai en Sop de zeester gedurende het zwemlestraject op zoek naar het gezonken schip De Gouden Draek en de Piraten Schat. Onderweg beleven ze de leukste en spannendste avonturen. Alle avonturen staan beschreven in een paspoort dat de kinderen, samen met een schatkist, ontvangen tijdens de zwemles. Ouders kunnen de verhalen uit het paspoort aan hun kinderen voorlezen en zo samen het leukste zwemlesavontuur beleven. Gaandeweg het zwemlestraject wordt de schatkist gevuld met edelstenen en worden er zegels verdiend voor in het paspoort. Als het C-diploma is behaald, is het avontuur ten einde en wacht de grootste beloning: De Reuze Robijn.

Vanaf september introduceren we het Zed & Sop zwemlesconcept zodat hier vanaf dan
mee verder gezwommen kan worden. Leerlingen die hun A en/of B-diploma reeds hebben behaald vanuit de richtlijnen van de NRZ, kunnen ervoor kiezen om hun laatste diploma(‘s) ook nog via deze richtlijnen te behalen. Meer informatie over de overgang naar het Zed & Sop zwemlesconcept ontvang je tijdens de zwemles.

Verder hebben we een informatieboekje samengesteld met daarin alle algemene en praktische informatie die belangrijk is om te weten. Ook zijn er algemene voorwaarden opgesteld. Deze vind je in de bijlagen. We willen je verzoeken om zowel het informatieboekje als de algemene voorwaarden een keer goed door te lezen.

Online leerlingvolgsysteem
Je kan de vorderingen van je kind in de toekomst volgen via ons unieke Zed & Sop leerlingvolgsysteem. Hier kun je online zien wat je kind al geleerd heeft en waar nog aan gewerkt moet worden. Op het moment dat het Zed & Sop zwemlesconcept volledig is geïmplementeerd zorgen we ervoor dat je de inloggegevens per mail ontvangt. De verwachting is dat dit na de zomervakantie gaat zijn.

We hopen je met deze brief voor nu voldoende te hebben geïnformeerd. Mocht je toch vragen hebben dan kun je contact opnemen middels onderstaande contactgegevens.

Met vriendelijke groet,
Team Zwembad Eikenburg

T: 040 2940110
E: eikenburg@optisport.nl

Adresgegevens Zwembad De Albatros
Postakkers 8
5521 AT Eersel