• BEDRIJFSFITNESS

  Voorbeeld

  Bedrijfsfitness biedt verrassend veel voordelen voor werkgever en werknemer!

  Werkgever: gezonde werknemers presteren beter
  Gezonde werknemers presteren beter en kosten daardoor aanzienlijk minder. Werknemers met een gezonder lichaam ervaren minder stress, zijn beter bestand tegen ziekte en hebben meer energie. Sport en beweging bevorderen de gezondheid. Uit onderzoek van TNO blijkt dat het ziekteverzuim daalt (gemiddeld van 9% naar 2%) en de arbeidsproductiviteit met gemiddeld 12,5% toeneemt. Daarnaast is het ook nog eens fiscaal voordelig. Werknemers stimuleren te bewegen is dus erg lucratief! 

  Werknemer: Persoonlijke doelstellingen en kortingen
  Of je nu al jaren sport beoefent of voor het eerst weer in beweging komt: bedrijfsfitness is voor iedereen geschikt!Sporten bij Optisport De Dúnatter betekent dat je kunt kiezen uit een traject op maat en daarbij persoonlijk kan worden begeleid.  Als je meedoet aan de bedrijfsfitnessregeling van je werkgever ben je gemiddeld zo’n 40-50% minder kwijt aan een sportschoolabonnement dan wanneer je dat abonnement privé afsluit. Het abonnementsgeld wordt dan namelijk van je brutosalaris afgetrokken, waardoor de Belastingdienst eigenlijk meebetaalt. Soms betalen werkgevers ook een deel van het abonnement, omdat ze gezonde werknemers belangrijk vinden.

  Sportaanbod: fitness, groepslessen en zwemmen
  Uniek bij Health Club Optisport De Dúnatter is de mogelijkheid om fitness te combineren met zwemmen.  Naast fitness (cardio en kracht) en groepslessen kun je gratis gebruik maken van het zwembad in de zomerperiode. Zo kun je banenzwemmen, vrijzwemmen en mee doen aan de verschillende Aqua groepslessen. Kortom, een uniek sportaanbod waarbij je zelf bepaalt wanneer je sport en wat je doet. 

  Zeer ruime openingstijden
  Elke dag zijn wij om 7:30 uur open en sluiten we om 21:00 uur. Je kunt dus zowel voor, tijdens als na het werk, op het voor jou meest geschikte moment, langskomen om te sporten.

  Tot slot: sporten met aantrekkelijke korting
  Kies je er als werkgever voor om bedrijfsfitness aan te bieden binnen de vrije ruimte van de werkkostenregeling, dan zal dit zeker bijdragen aan de gezondheid en vitaliteit van je  werknemers. Dit draagt vervolgens weer bij aan een betere en duurzame inzetbaarheid. Daarbij bieden wij voor Bedrijfsfitness aantrekkelijke kortingstarieven. Neem hiervoor contact op via 0519-531113 of dunatter@optisport.nl
  Natuurlijk kun je jouw personeel gebruik laten maken van een gratis proefles.