Zwemmen en genieten voor jong en oud op Schiermonnikoog bij De Dúnatter

Openlucht zwembad

In 2016 is het openluchtzwembad volledig vernieuwd. Optisport De Dúnatter heeft drie baden, voor ieders wat wils dus. We hebben een groot bad waar banen gezwommen kan worden, daarnaast hebben we een groot bassin waar de kinderen kunnen spelen en voor de allerkleinste is er een ondiep bad die is voorzien van leuke speelelementen. Op onze ligweide is het uitstekend vertoeven in de stralende zon.

En uiteraard voorzien wij je van een hapje en een drankje, zodat jouw dag helemaal compleet is. Vanaf 28 mei 2018 is er een nieuwe glijbaan aanwezig in ons zwembad!

Fitness

Wil je aan je conditie werken, je spieren versterken of je figuur verbeteren? Dan is Optisport Health Club het ideale adres voor jou. Je bepaalt zelf wanneer je sport en wat je doet: er is voor ieder wat wils. Onze fitnessruimte biedt  mogelijkheden tot verschillende cardio en krachttoestellen waar je zelfstandig kan trainen. Met een persoonlijk schema helpen we je graag om je doelstelling te behalen.

Met een abonnement maak je gratis extra gebruik van:

Persoonlijke begeleiding
Schema's op maat gemaakt
Zwembad tijdens zomerperiode
Groepslessen en aqualessen

Parkeergelegenheid en bereikbaarheid

Als je eerder op Schiermonnikoog bent geweest, dan is het je vast wel eens opgevallen dat er geen auto's van het vasteland op Schiermonnikoog komen. Dat heeft een speciale reden. Alleen de auto's van Schiermonnikoog zelf mogen rijden op het eiland. Parkeerplaatsen voor auto's hebben wij dan ook niet. Wat we wel hebben is meer dan genoeg ruimte om je fiets neer te zetten in ons fietsenrek!

Afbeelding_dunatter_zwembad_schiermonnikoog
Afbeelding_dunatter_zwembad_buiten
Afbeelding_dunatter_zwembad_glijbaan_schiermonnikoog
Afbeelding_dunatter_zwembad
afbeelding_glijbaan_dunatter