De gymnasten van GTVH waren in topvorm op de Nederlandse Kampioenschappen voor de tweede divisie

Voorbeeld

Op het onderdeel bal waren de senioren zaterdag oppermachtig en wisten ze relatief eenvoudig de titel op hun naam te schrijven. Met hun tweede oefening, een choreografie op de muziek van Songfestivalwinnaar Duncan Laurence, trokken de gymnasten veel bekijks. Door een goede uitvoering wisten ze hier ook ruimschoots beslag te leggen op het goud. Ook de junioren waren succesvol op dit onderdeel en behaalden de derde plaats.

GTVH organiseerde zelf het individuele en duo onderdeel van het NK in de Dudok Arena. Bij de benjamins bleef het tot het laatst spannend. Eline van Eerden maakte helaas een grote fout waardoor het podium niet meer haalbaar was. Dorit Andeweg stond heel lang derde en wist die plek verrassend vast te houden. Prejunior Neele Teutsch liet zien een stuk gegroeid te zijn sinds het NK van vorig jaar. In een veld van ruim twintig deelnemers wist zij keurig zevende te worden.

Senioren Marienke Scholten en Lotte Wielaert hoorden een dag van te voren dat zij als reserve toch nog mee mochten doen. Daardoor waren ze niet goed voorbereid. Individueel hadden zowel Scholten als Wielaert wat last van rollende hoepels en moesten daardoor een hoop goedmaken met hun baloefeningen. Dat lukte aardig waardoor ze respectievelijk op een zesde en zevende plek eindigden