NIEUW IN 2020 | De campagne: Zwem je slank!

Voorbeeld

Zwem-je-Slank is een manier om op leuke wijze af te vallen.
 Het is een 6 wekelijkse cursus waarin gesprekken met een gewichtsconsulent en zwemmen bij de Sportboulevard worden gecombineerd. Wat is het doel? Natuurlijk afvallen, maar ook werken aan een gezonder eetpatroon.

Is dat haalbaar? Ja, dat is haalbaar! Het enige wat je nodig hebt is motivatie om je eetgedrag te veranderen. Zonder wil kom je er niet.

Zwem-je-slank begint op donderdag 7 januari 2020 bij Optisport tijdens ‘Ladies Night’. Hier kunnen vrouwen deelnemen aan een intensieve groepsles, namelijk Aqua'Robics van 19.15 tot 20.00 uur. Dit is een belangrijk deel van het programma, want van één uur zwemmen verbrand je vele calorieën.

Wat is nu de rol van de gewichtsconsulent?

In de eerste week van januari wordt een intakegesprek met gewichtsconsulent Irene ingepland. Zij berekent (indien je dit wilt) je BMI, buikomvang en behoefte wordt met de gewichtsconsulente besproken welke doelen jullie samen stellen.

Iedere maandag stuurt Irene geen nieuw thema over gezonde voeding per mail naar je toe. Heb je hier vragen over? Je kunt Irene ter aller tijden contacteren en zij zal binnen 24 uur antwoorden.

Andere deelnemers leren kennen

Na het zwemmen staat in het zwembad een weegmoment gepland met een gratis kop koffie of thee. Je kunt op dat moment vragen stellen aan de voedingsconsulente of je ervaringen delen met de andere deelnemers.

Irene geeft op dat moment ook een minilezing van 10 minuten over een nieuwe thema. Voorbeelden van thema’s die aanbod komen zijn: koolhydraten en suiker, emotie-eten en calorie behoefte.

Kosten 165,00 euro per persoon (DE KOSTEN VOOR DE GEWICHTSONSULENT WORDEN (GEDEELTELIJK) VERGOED VANUIT DE AANVULLENDE VERZEKERING!)

Tot ziens bij Zwem- je -Slank.