Informatie zwemlessen tijdens zomervakantie!

Voorbeeld

Beste ouder(s) / verzorger(s),

Wij hebben goed nieuws, de zwemlessen gaan door tijdens de zomervakantie! Vanwege het coronavirus is onze locatie  een periode gesloten geweest, door deze  verplichte sluiting heeft jouw kind  geen zwemles kunnen volgen en veel gemist. We zijn erg blij dat we inmiddels onze deuren weer hebben mogen openen en kijken ernaar uit om de zwemleskinderen te begeleiden naar hun zwemdiploma’s. Er is daarom besloten om ook tijdens de zomervakantie zwemles aan te bieden. In deze brief lichten we toe op welke manieren dit mogelijk is.
 

ZED & SOP ZOMERZWEMLESSEN

De Zed & Sop Zwemlessen bij Optisport Sportboulevard Dordrecht gaan in de zomervakantie ‘gewoon’ 6 weken lang door, maar worden verplaatst naar de ochtend op dezelfde dag die u van ons gewend bent. De gewijzigde tijden vanaf maandag 20 juli zijn:

Maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag:           

  • 15.00 uur wordt 09.00 uur
  • 16.00 uur wordt 10.00 uur
  • 17.00 uur wordt 11.00 uur
     

Woensdag:                                                    

  • 13.00 uur wordt 09.00 uur
  • 14.00 uur wordt 10.00 uur
  • 15.00 uur wordt 11.00 uur
  • 16.00 uur wordt 12.00 uur

Zaterdag:                                                        

  • Tijden blijven ongewijzigd!

De betaling zal gewoon doorlopen. Kunt u door vakantie niet komen dan kunt u mailen naar: sportboulevard-hoofdzwemzaken@optisport.nl We kunnen dan kijken of u de gemiste lessen door de vakantie op een ander tijdstip kunt inhalen.

Losse lessen

Tijdens de zomervakantie is het mogelijk om extra lessen te reserveren. Deze lessen vallen buiten de reguliere betaling. En kosten € 10,70 per les. Ook hierbij graag per mail reserveren sportboulevard-hoofdzwemzaken@optisport.nl

 

VAKANTIEBOOSTER          (€ 328,60 per week)

Als aanvulling op de reguliere lessen bieden wij deze zomer een uniek concept  aan, de vakantiebooster. Vakantieboosters zijn lessen waarbij jouw kind in een verkorte tijd intensief zwemles aangeboden krijgt om het huidige zwemniveau een boost te geven. Aan de hand van een deelname certificaat kunnen wij aantonen dat jouw kind gedurende deze lessen zichtbaar vooruitgang heeft geboekt.

Bij deze boosterweek zwemt je kind meerdere dagen achter elkaar in één week. De zwemduur bij deze lessen maandag t/m vrijdag van 08.45 tot 11.45 uur. De kans op vooruitgang bij deze lesvorm is dan ook erg groot. Tijdens deze lessen wordt er namelijk meer lesstof behandeld dan tijdens een reguliere les.

Wil je meer informatie over de zomerzwemlessen of vakantiebooster neem dan contact met ons op via sportboulevard-hoofdzwemzaken@optisport.nl
 

TURBOCURSUSSEN           (€ 328,60 per week)

Wat wij ook aanbieden is een cursus van een week waarin je in één week je B of je C diploma kan halen. De zwemduur bij deze lessen ma t/m vrij van 08.45 tot 11.45 uur genoeg tijd om in één week af te kunnen zwemmen voor B of C. Twee weken boeken om B  en C te halen kan natuurlijk ook.

Als laatste is het ook mogelijk om in 3 weken op deze manier het A diploma te halen. Kinderen moeten voor zowel de booster als de turbocursussen minimaal 5 jaar zijn en getest worden op watervrijheid, met de vraag of ze 3 uur per dag gaan volhouden fysiek en ook qua concentratie.

Voor vragen of meer informatie kunt u mailen naar: sportboulevard-hoofdzwemzaken@optisport.nl