De leukste bedrijfsuitjes en ijsactiviteiten (2019/2020)

Voorbeeld

CURLING

Eisstockschiessen (Brons)
Eisstockschiessen is een andere variant van het eeuwenoude bekende curling. Het is een hybridevorm van curling. Een speler van team A gooit als eerste een stok richting het speelveld aan de andere zijde van de baan. Het doel is om met de stok zo dicht mogelijk bij de puck te komen, deze ligt in het midden van het speelveld. Deze typische sport of spel wordt overal in de Alpenlanden gespeeld, overal waar het maar mogelijk is Eisstockschiessen is verwant aan Curling. De eisstock moet zich dicht mogelijk bij de Daube (doel/schijf) geworpen worden. Maar de Daube mag het speelgebied niet verlaten. Gebeurt dit wel levert dit weer strafpunten op. Het doel is om uiteindelijk zo dicht mogelijk met de Eisstock bij de Daube te liggen. Elke deelnemer heeft zijn eigen Eisstock met een andere kleur, zodat de situatie van het spel gelijk duidelijk is. Wij bieden u de mogelijkheid om deze leuke sport/spel ook hier in Nederland te spelen met echte Eisstöcke! Een clinic duurt ongeveer 60 tot 80 minuten, afhankelijk van het aantal deelnemers. Het minimale aantal deelnemers is 8 personen, het maximale aantal deelnemers is afhankelijk van de locatie. De kosten voor het Eisstockschiessen zijn € 21,50 per persoon.

Meer informatie? Neem contact op met onze Salesconsultant via rodneyvangelderen@optisport.nl

Funcurling (Zilver)
Op deze fantastische locatie in Dordrecht strijden jullie in teams tegen elkaar in onze curlingcompetitie. De samenwerking tussen de spelers, de vegers en de teamcaptain is cruciaal. Heeft jouw team de beste skills en teamspirit om deze competitie te winnen? Fun Curlen komt het meest dichtbij de volledige en echte variant. Wij merken dat daar met de zware stenen het vaak lastiger is, Fun Curlen is met vergelijkbare stenen (niet de houten variant). In deze fun-competitie, krijgt natuurlijk iedereen de kans om zijn of haar curlingtalent te laten zien. Ieder team krijgt een kleur toegewezen en vervolgens gaan jullie proberen met jullie curlingstenen zo dicht mogelijk bij de puc of het huis te komen. Dit spel vereist niet alleen hoop inzet, maar ook tactisch inzicht. Wij leren jullie de tactiek van het aanvallen, verdedigen en het kaatsen. Gaat jouw team naar de volgende Olympische Winterspelen? Een clinic duurt ongeveer 60 tot 80 minuten, afhankelijk van het aantal deelnemers. Het minimale aantal deelnemers is 8 personen, het maximale aantal deelnemers is afhankelijk van de locatie. De kosten voor het Eisstockschiessen zijn € 31,50 per persoon.

Meer informatie? Neem contact op met onze Salesconsultant via rodneyvangelderen@optisport.nl

Curling (Goud) - MEEST GEKOZEN (!)
Bent u op zoek naar een actief groepsuitje waarbij gezelligheid en teambuilding voorop staan? Dan is een curling clinic het aangewezen uitje! Het spel curling kan worden gespeeld door jong en oud en is daarom zeer geschikt als groepsuitje voor onder andere bedrijven, scholen (sportdagen) en families. Omdat de veiligheid van de deelnemers zeer belangrijk is voor Evorsa, wordt de clinic uitsluitend verzorgd met officiële curling materialen. Curling wordt gespeeld door twee teams van minimaal 4 spelers, waarbij het doel van het spel is om de stenen zo dicht mogelijk bij de dolly (roos) te leggen. Ieder team heeft twee vegers om de stenen dichter bij hun doel te brengen. Daarbij is het toegestaan om de stenen van de tegenstander weg te spelen. De curling clinic kan georganiseerd worden op de curlingbaan in Dordrecht. Een clinic duurt ongeveer 60 tot 80 minuten, afhankelijk van het aantal deelnemers. Het minimale aantal deelnemers is 8 personen, het maximale aantal deelnemers is afhankelijk van de locatie. De kosten voor het Eisstockschiessen zijn € 29,50 per persoon.

Meer informatie? Neem contact op met onze Salesconsultant via rodneyvangelderen@optisport.nl

IJSHOCKEY

IJshockey basisarrangement (Brons)
Vallen, opstaan, knokken en doorgaan; met de IJshockeyclinic brons staat plezier centraal. De clinic wordt aangepast op het niveau van de spelers zodat iedereen wordt uitgedaagd. Tijdens de clinic leer je de basis van het ijshockeyen. Met je halve ijshockeypak aan vlieg je over het ijs. Een clinic duurt ongeveer 60 minuten, afhankelijk van het aantal deelnemers. Het minimale aantal deelnemers is 8 personen, het maximale aantal deelnemers is afhankelijk van de locatie. De kosten voor het basisarrangement zijn € 29,50 per persoon.

Meer informatie? Neem contact op met onze Salesconsultant via rodneyvangelderen@optisport.nl

IJshockey full gear arrangement (Zilver)
Nadat je het complete ijshockeypak hebt aangetrokken, begint de instructeur met de uitleg. Na de warming-up gaan we aan de slag met leuke ijshockeyoefeningen. uiteraard sluiten we de clinic af met een wedstrijd. Je gaat zelf ervaren hoe het is om rond te schaatsen als een echte ijshockeyer. Een clinic duurt ongeveer 75 minuten, afhankelijk van het aantal deelnemers. Het minimale aantal deelnemers is 8 personen, het maximale aantal deelnemers is afhankelijk van de locatie. De kosten voor het basisarrangement zijn € 42,50 per persoon.

Meer informatie? Neem contact op met onze Salesconsultant via rodneyvangelderen@optisport.nl

IJshockey elite arrangement (Goud) - MEEST GEKOZEN (!)
Je gaat een training ervaren als prof ijshockeyer. Voor de clinic start, hangt alles voor je klaar: je eigen gepersonaliseerde ijshockeyshirt, waterfles en kousen. na een warming-up en een aantal leuke oefeningen sluit je de clinic af met een wedstrijd! Het shirt en de fles mag je als leuk aandenken houden. De kousen dien je na afloop weer in te leveren bij de organisatie. Een clinic duurt ongeveer 90 minuten, afhankelijk van het aantal deelnemers. Het minimale aantal deelnemers is 8 personen, het maximale aantal deelnemers is afhankelijk van de locatie. De kosten voor het basisarrangement zijn € 89,50 per persoon.

Meer informatie? Neem contact op met onze Salesconsultant via rodneyvangelderen@optisport.nl

FUNGAMES

Rodelslalom on ice (het oude priksleeslalom)
Ga in estafettevorm of 1 tegen 1 de strijd aan op de Oer-Hollandse prikslee. Wie legt als snelste het parcours op het ijs af en verzamelt hiermee de meeste punten. hilarisch om te zien en te beleven. Het minimale aantal deelnemers is 8 personen, het maximale aantal deelnemers is afhankelijk van de locatie. De kosten voor het basisarrangement zijn € 24,50 per persoon.

Meer informatie? Neem contact op met onze Salesconsultant via rodneyvangelderen@optisport.nl

Ice-sjoelen
Deze winterse variant en volkssport wordt gespeeld met pucks in diverse kleuren. Met behulp van onze push sticks probeer je zoveel mogelijk punten te scoren, natuurlijk op een fun manier. Dit spel vereist tactisch inzicht. Speel het spel slim om zo het beste team van de dag te worden. Het minimale aantal deelnemers is 8 personen, het maximale aantal deelnemers is afhankelijk van de locatie. De kosten voor het basisarrangement zijn € 24,50 per persoon.

Human Icebowling
Bij deze ijskoude variant van bowlen, wordt 1 van de teamleden op een slee gelegd en gebruikt als bowlingbal. Deze menselijke bowlingbal wordt afgevuurd op de kegels en het team met de meeste punten wint. Kunnen jullie die Human-Strike maken? Het minimale aantal deelnemers is 8 personen, het maximale aantal deelnemers is afhankelijk van de locatie. De kosten voor het basisarrangement zijn € 24,50 per persoon.

Meer informatie? Neem contact op met onze Salesconsultant via rodneyvangelderen@optisport.nl

Afsluiting

Het minimale aantal deelnemers is 8 personen, het maximale aantal deelnemers is afhankelijk van de locatie. De kosten voor het basisarrangement zijn € 24,50 per persoon.

Meer informatie? Neem contact op met onze Salesconsultant via rodneyvangelderen@optisport.nl

sluiten het programma af met een prijsuitreiking. Welk team mag zich aan het einde van de dag Winter Kampioen noemen en ontvangt een leuke attentie? Daarna is het tijd voor een heerlijke borrel of een diner. Geniet bijvoorbeeld van ons stampotbuffet of de kaasfondue.

IJSSCULPTUREN EN/OF PUBQUIZ

Bij deze ijskoude workshop vol creativiteit en fun gaan jullie per 2 of 3 personen aan de slag met een prachtig, glashelder blok ijs. Eerst even een thema kiezen en een schets op papier maken natuurlijk. Wij leren jullie de technieken en zorgen voor het gereedschap, zoals beitels, hamers en ijskrabbers. Wie maakt het mooiste kunstwerk en heeft daar ook nog eens een origineel verhaal bij? 

Hebben jullie meer zin in een pubquiz? Houden jullie van een kennisspel onder het genot van een hapje en drankje op een leuke topsport locatie? Dan is dit het uitje voor jullie! In deze quiz worden er uitdagende vragen gesteld over de 80's, 90's, muziek en video entertainment. Natuurlijk wordt de groep begeleid door onze leuke quizmaster.

* Wanneer dit als extra wordt afgenomen, gelden er andere tarieven.